Dokument opsamling

Digitalisér dine papirdokumenter

Digitaliseringen af dokumenter – det vil sige processen at scanne, finde og gemme et papirdokument digitalt – skal fungere på de fleste arbejdspladser.

Det kan dreje sig om at forvandle gamle papirdokumenter til digitale dokumenter eller skabe nye filer og tilpasse dem en arbejdsgang. I begge eksempler er der behov for en printer og softwaren til registrering af dokumenter for at få dokument workflowet til at fungere optimalt.

Det er indlysende, at du har brug for en multifunktionsprinter eller kopimaskine, der kan scanne, sammen med softwaren til registrering af dokumenter. Det sikrer, at dine dokumenter gemmes, deles og håndteres sikkert og effektivt – og kan bearbejdes i løbet af dine arbejdsgange.

Three colleagues reviewing on-screen content

Bliv digital

Måske er det fakturaer, der skal scannes for at skabe digitale dokumenter fra papir-kopier. Dokumenterne skal scannes, navngives, arkiveres, indekseres, deles og gemmes. Ved hjælp af dokument opsamling kan hele processen blive automatiseret på din printer, hvilket sparer både tid og penge.

Ved at skabe sporbare og søgbare filer bliver dokumenthåndteringen mere effektiv takket være en begrænset manuel håndtering, der kan forårsage menneskelige fejl. Det bliver nemt at udføre arbejdet hurtigere og mere sikkert.

Med en multifunktionsprinter og dokument opsamling kan du skabe fuldstændig sporbarhed for hvert dokument.

MFP scanning in colour

Automatisk indeksering og analyse af indholdet

Ligegyldig hvor high tech din virksomhed er, vil der altid ske menneskelige fejl. Med dokument opsamling kan du hindre, at der begås store fejl, for hvis du mangler et dokument, ved du præcis, hvor du skal lede efter det.

Ved at scanne meta-tags og dokumentindhold indekseres dine dokumenter på en smart måde, så de hurtigt kan findes frem. Du kan vælge forskellige måder at gemme dine digitale dokumenter på, så de befinder sig lige nøjagtigt dér, hvor der er brug for dem.

Fakturascanning og dokument opsamling indebærer, at følsomme dokumenter også kan sendes og gemmes sikkert som PDF-filer beskyttet med adgangskode.

Product-Drivve Image Software on MFP panel

Gavner hele virksomheden

Det er ikke kun mindre grupper eller afdelinger, der har gavn af dokumenthåndtering til deres kopimaskine. Hele kontoret kan få bedre rutiner og på denne måde bidrage til at sænke omkostningerne og opnå en god bæredygtighed.

Woman using tablet with colleagues at desks

Find ud af more om vores software

Find ud af, hvordan du kan maksimere produktiviteten og foretage en positiv forandring af din virksomhed.