Document Workflow

Ektivisér manuelle, repetitive opgaver

Mange vigtige rutiner er ekstremt repetitive – det kan være tidsrapporter, løngodkendelser og fakturaer – listen er lang. De kan optage meget af medarbejdernes tid og opfattes tit som kedelige.

Et godt Dokument Workflow kan lette jeres dokumenthåndtering, så der bliver tid tilovers til andre ting.

Three office workers working at desks

Hvordan fungerer det?

Forretningsprocesser og Dokument Workflow fungerer sammen for at effektivisere forretningsprocesserne. De skaber en digital proces i flere trin, der gør det muligt at skabe, spore, redigere, gemme og styre rutinehandlinger.

Det er ikke kun store virksomheder, der kan have gavn af denne software. Det kan virksomheder i alle størrelser og brancher, da den hjælper til:

 • Begrænsning af menneskelige fejl
  Automatiserede rutiner kan begrænse antallet af fejl eller tilfælde af skødesløshed – og fjerne presset fra dine medarbejdere.
 • Højere hastighed
  Computere kan læse hurtigere end mennesker, og derfor sparer automatiseret arkivering og sending tid.
 • Digitale underskrifter og godkendelser
  Automatisk videresendelse af dokumenter til den rette person – det øger effektiviteten og reducerer fejlene.
 • Lavere omkostninger
  Bedre dokumenthåndtering betyder, at du sparer penge på udskrivning og forbrugsmaterialer.
 • Større transparens og ansvar
  Med digitale arbejdsgange bliver dataene mere tilgængelige, og det bliver nemmere at sikre transparens i hele din organisation, så den kan påtage sig et større ansvar.
 • Større back-up kapacitet
  Digitalisering medfører, at du har en digital sikkerhedskopi af dine dokumenter, hvor lagring hos en cloud-tjeneste giver højere beskyttelse og fleksibilitet.

 

Man using laptop and woman using tablet

Forbedring af produktiviteten

Fordelene forbundet med Dokument Workflow fungerer også proaktivt. Hvis nogen for eksempel glemmer at træffe foranstaltninger for et dokument, vil softwaren gøre opmærksom på dette.

Man with tablet and woman with printed documents

Forbedring af produktiviteten

Fordelene forbundet med Dokument Workflow fungerer også proaktivt. Hvis nogen for eksempel glemmer at træffe foranstaltninger for et dokument, vil softwaren gøre opmærksom på dette.

Two colleagues walking through office-printer-Product

Øget tilgængelighed

Ligegyldigt om et dokument er i papirformat eller digitalt, så kan man med dokument opsamling hurtigt og nemt digitalisere et dokument og sende det til den rette person på en sikker måde.

Du kan også oprette direkte forbindelse til dine multifunktionsprintere, hvilket smidiggør distributionen af informationer, samtidig med at du har styr på, helt nøjagtigt hvor dine data befinder sig.

Man and woman looking at a tablet

Lavere omkostninger

Digital lagring af filerne er med til at reducere behovet for udskrivning og dokumenter i papirformat. Med dokument- og udskrivningshåndtering formindskes omkostningerne til udskrivning og kopiering, hvilket gør, at du kan styre dine printere og forbrugsmaterialer mere effektivt - og dermed fremme en højere miljømæssig bæredygtighed.

Find ud af more om vores software

Se, hvordan du kan lave forbedringer for øget effektivitet og lønsomhed.