Enhedsstyring

Softwaren til enhedsstyring

Dine alt i et printere, der også kaldes printere til skrivebordet er vigtige for udskrivning, kopiering, faxning og scanning – de skal arbejde i samme tempo som personalet. Det er derfor, enhedsstyring er vigtig for, at du kan analysere, styre og sikre dine printere fra én computer.

Office workers working at desks

Styr på alle printerne

Uanset om du bare har et par printere eller mange multifunktionsmaskiner, er det nu nemt at få et overblik og vished om, at de alle fungerer, som de skal.

Hvis en printer holder op med at fungere, kan det påvirke hele gruppens, ja hele virksomhedens, produktivitet, selvom det bare drejer sig om noget så banalt som et lavt papirniveau i en kopimaskine. Softwaren til enhedsstyring overflødiggør ikke bare den daglige vedligeholdelse bestående i at holde øje med tonerniveauet. Den hjælper også med at forbedre den daglige drift.

Product-Software-SRDM-Summary Screen

Overvåg dine printere

Enhedsstyring gør mere end at reducere dit stressniveau, for med Print Management beskyttes printeren mod hackere, og ingen dokumenter bliver glemt i udskriftsbakken.   

Ved at styre printerne fra din computer får du et tydeligt overblik over alle dine printere. Du får en advarsel, hvis indstillinger ændres uden på krævet autorisation. Du kan desuden sikre, at alle printerne efterlever databeskyttelsesforordningen.

Takket være udskrivningshåndtering kan du undgå problemer, der medfører driftsafbrydelser, tabt produktivitet eller sikkerhedsbrud.

Small workgroup in meeting room

Anvend udskrivningshåndtering

Det er ikke effektivt at kontrollere toner og papir manuelt hver uge med henblik på udskrivningshåndtering. Du ved ikke, at noget er gået galt, før det er for sent. Ved at indføre automatiseret og konsolideret håndtering med enhedshåndtering kan du fokusere på vigtigere arbejdsopgaver.

Når noget går galt, drejer det sig ikke bare om, at man spilder tid, og at utilfredsheden spreder sig på kontoret. Det er vigtigt at vide, nøjagtigt hvilke foranstaltninger der skal træffes. At være professionel og tage ansvar for sit arbejde bidrager positivt til gruppen og øger tilliden og effektiviteten.

Three colleagues reviewing on-screen content at PC

Udforsk vores sortiment af software

Find ud af, hvordan du kan maksimere produktiviteten og foretage en positiv forandring af din virksomhed.