Office workers working at desk and an informal meeting
Office workers working at desk and an informal meeting

Lær mere om dokumenthåndtering og udskrivningshåndtering

Du kan få gode arbejdsgange og nemt digitalisere dokumenter, styre scanning, udskrivning og forbedre sikkerheden på alle dine printere.

Forvandl din måde at arbejde på

Uanset om du har en lille arbejdsgruppe, en større afdeling eller et avanceret kopirum, så har hver arbejdsplads brug for både printer og kopimaskine.

Selvom mange af os arbejder meget digitalt, er dokumenter i papirformat stadig vigtige i mange sammenhænge. Det kan for eksempel være ordrer, fragtpapirer og fakturaer. Ved du, at de kan håndteres endnu mere effektivt med dokumenthåndtering og udskrivningshåndtering til din kopimaskine eller printer.

Denne software kan forbedre hvert trin i dokumenthåndteringen, inklusive dokumentkontrol, styring af arbejdsgange, sikker lagring, scanning og mere – hvilket giver bedre og mere sikre rutiner, højere effektivitet og lavere omkostninger.

Overvåg dine printere

Det spiller ingen rolle, om du har én eller hundrede printere, enhedsstyring kan via en central skærm vise, hvad hver multifunktionsprinter laver, hvem den anvendes af og hvornår. Du behøver ikke gætte dig til, hvordan printeren bliver brugt. Du kan se det i realtid.

Med udskrivningshåndtering kan du skabe udskrivningsregler, regulere adgangen for brugerne, begrænse antallet af udskrevne sider og endda bede om brugertilladelse. Ved at have regler for udskrivningshåndtering bliver det nemmere, mere effektivt, og sikkerheden i din printer øges.

 

Woman standing at printer in office-Printer-Product

Reducér papirspildet

Du kan reducere omkostningerne forbundet med unødvendige og ikke-autoriserede udskrivninger med udskrivningshåndtering til din kopimaskine eller printer. Det er godt for miljøet og bidrager til bedre rutiner, og dokumentflows med dokumentopsamling og digital styring.

Med et par tryk på nogle knapper kommer dit dokument automatisk derhen, hvor det skal være. For eksempel kan medarbejderne på økonomiafdelingen scanne fakturaer på jeres centrale scanner og ganske nemt gemme dem i den rigtige mappe.

Three office workers working at desks

Spar tid og penge

Nogle gange forsvinder dokumenter, eller de gemmes et forkert sted, men med dokumentopsamling og dokumenthåndtering gemmes de det rigtige sted. Dokumentopsamling effektiviserer arbejdsgange og rutiner. Når et dokument scannes, kan det sendes videre til den rigtige arbejdsgruppe eller mappe. Hvad betyder det for dig? Det går hurtigere at navngive filer, sortere, sende og arkivere, du får et bedre dokumentflow og får tid tilovers til andre ting.

Eftersom programmet både indekserer metatags og dokumentindhold, kan du hurtigt og nemt finde lige nøjagtigt det, som du leder efter. Ved hjælp af softwaren til registrering af dokumenter er det desuden muligt at sende scannede dokumenter som PDF-filer beskyttet med adgangskode.

Four colleagues looking a PC screen

Højere sikkerhed og overholdelse af reglerne

Beskyt dine udskrifter, samt scannede og kopierede dokumenter med dokumentopsamling og enhedshåndtering, der letter søgningen af dokumenter. Med gode rutiner inklusive digitale arbejdsgange kan arbejdet blive både mere sikkert og nemt.

Small workgroup informal meeting