Print Management med udskrivningshåndtering

Med udskrivningshåndtering får du sikker udskrivning

Digital omstilling med 5G og cloud-tjenester kan øge effektiviteten og sænke omkostningerne. Det gælder også for typiske kontormaskiner såsom kopimaskiner og printere.

Digital automation kombineret med dokument- og udskrivningshåndtering kan være med til at øge effektiviteten og sikkerheden, mindske miljøpåvirkningerne og endda sænke omkostningerne.

Office workers working at desks

Overvågning af effektiviteten

At overvåge anvendelsen af printerne kan være den bedste måde at sikre effektivitet på, men det kan være meget tidskrævende. Opgaven bestående i en fysisk kontrol af hver enkelt kontor printer for at holde øje med tonerniveau og papir samt at finde og diagnosticere fejl, kan tage en stor del af ens arbejdstid.

Med enhedshåndtering fjernes den manuelle overvågning af papir og toner. Med udskrivningshåndtering er alle informationer samlet på ét sted, og du kan holde styr på dem ved at kaste et blik på skærmen. Dokumenthåndteringen er automatiseret, nem og sparer tid og penge.

Ligegyldig hvor mange printere du har og hvilke modeller - så kan du holde øje med dem alle sammen fra en enkelt skærm.

Three colleagues reviewing on-screen content at PC

Overholdelse af regler

Styret udskrivning betyder, at du kan begrænse adgangen og dermed sørge for, at kun de personer, der har brug for at udskrive, kopiere eller scanne, har mulighed for at gøre dette. Resultatet er lavere omkostninger, og unødvendig farveudskrivning holdes på et minimum.

For at øge sikkerheden kan printerstyringen konfigureres således, at brugerne skal identificere sig, før de kan hente deres dokumenter, en god måde at mindske risikoen for, at dokumenter ender i de forkerte hænder.

Product-Software-Job Accounting II-Login

God udskrivningshåndtering

Dokumenthåndtering handler ikke bare om at minimere affald og efterleve din miljøpolitik - det drejer sig også om sikkerheden på kontoret. Uden dokument- og udskrivningshåndtering får du måske aldrig at vide, om et følsomt dokument er blevet udskrevet, kopieret eller scannet af en uautoriseret person.

Med sikker udskrivningshåndtering ved du, hvornår og hvorfor dine multifunktionsprintere anvendes, og helt nøjagtigt hvem der anvender dem.

Product-Software-Job Accounting II- Environment

Find ud af more om vores software

Find ud af, hvordan du kan maksimere produktiviteten og foretage en positiv forandring af din virksomhed.