Security-Bitdefender logo and awards

Udvid din printers sikkerhed med Bitdefender

Sharp tilbyder Bitdefender - en prisvindende software til at beskytte brugere mod cybertrusler. Bitdefender supplerer de indbyggede sikkerhedsfunktioner i printere og kopimaskiner og beskytter mod kendte og ukendte ondsindede trusler såsom vira, trojanske heste, orme og ransomware.

I dag er der aktører, der truer cybersikkerheden og som også konstant ændrer taktik for at udføre malware-hændelser, databrud og forretningsforstyrrelser. Bitdefender er designet til at give optimal ydeevne og en sikker hverdag ved at implementere flere metoder for at sikre branchens førende detektionsnøjagtighed.

- Bitdefender fås som ekstraudstyr til alle vores nye BP-modeller i A3-format til både farve og sort/hvid. Det betyder, at softwaren dagligt scanner for trusler. Bitdefender udfører også scanninger i realtid, når data sendes eller modtages, for eksempel under et printjob fra skyen, opdatering af en applikation eller softwareopdatering, udtaler Leif Kinnunen, nordisk produktchef hos Sharp.

-Vi ved, at informationssikkerhed er en vigtig del af virksomheders dokument- og printstrategi. Vores printere og kopimaskiner har mange forskellige sikkerhedsfunktioner. De eksisterer både mod fysiske trusler, cybertrusler og sikrer også overholdelse af love og regler. Vi arbejder konstant på forbedringer og udvikling af vores funktioner for at opretholde et højt sikkerhedsniveau for, at vores kunder kan føle sig trygge, udtaler Leif Kinnunen.