Sharp Litter Picking Day

Sharp tager initiativ til en renere verden

Alle medarbejdere hos Sharp i Danmark, Norge, Sverige og Finland har samlet affald sammen. I løbet af en formiddag i maj 2023 blev Sharp Litter Picking Day afholdt for at bidrage til et renere miljø og øge forståelsen for vores bæredygtighedsarbejde.

- Bæredygtighed er vigtigt for os i Sharp og det var et meget værdsat og godt arrangement. At kunne udføre noget sammen og straks se resultater er meget inspirerende. Alle fik fine t-shirts, handsker og affaldssække og så skulle hver gruppe selv bestemme deres rengøringsområde. Ikke nok med at vi nåede at samle hundredvis af poser med affald, vi fik også tid til at hygge os udtaler Annika Toll, nordisk Sustainability Specialist.

- Vi havde en dejlig dag i Herlev – masser af sjov, gode samtaler i forbindelse med opsamling af affald. Solen skinnede og der var en rigtig god atmosfære, udtaler Jane Brandt, administrationschef.

Affald i naturen er et bæredygtighedsproblem, der giver problemer for mennesker, dyr og vores økosystem. Plast kan holde op til 500 år i naturen og affald forårsager forurening og er en stor trussel mod vores miljø. Udover at reducere spild, ønskede vi, at vores arrangement også skulle bidrage til en positiv effekt på vores adfærd. Affaldsmiljøer opfattes ofte som usikre steder, hvor der bliver yderligere henkastet og ødelagt.

- Det er meget positivt, at vores samarbejdspartnere også har ønsket at deltage. Da vi tog initiativet, blev det nemt og sjovt for dem at gøre noget for deres lokalmiljø. Vi mener, det er meget vigtigt, at vi hos Sharp udvikler vores bæredygtighedsarbejde, og at vi alle har et fælles ansvar for at beskytte miljøet, siger Emma Åman, nordisk marketingchef hos Sharp.

Litter Picking Day er en del af vores nye initiativ Sharp Nordic Sustainability Program for yderligere at øge vores viden, bevidsthed og engagement i bæredygtighed i vores forretning. Vi planlægger, at udføre flere aktiviteter i fremtiden.

- Dette projekt blev fantastisk godt, vi kom endda i dialog med lokalsamfundet, der virkelig bifaldede vores indsats, siger Martin Søndergaard, Chief Technical Officer.