Team meeting with a Teams call
Team meeting with Teams call-Audio Visual-Lifestyle-Banner

Møderum

Fremragende teknologi til møde- og bestyrelseslokaler, der hjælper med at puste liv i ideerne og virkeliggøre beslutningerne.

Det centrale rum, hvor personerne samles - møderummet

Det er i møderummene, at der sker meget: Der holdes personlige samtaler, ansøgere kommer til jobsamtaler, og teams, ledelsen, direktører og så videre samarbejder for at fremelske idéer og træffe virksomhedskritiske beslutninger med kunder og kolleger i hele virksomheden.

Hos Sharp forstår vi de udfordringer, der kan opstå under møderne, især når mange interessenter er involveret, både lokalt og globalt. Nogle gange har du brug for et kreativt, tankevækkende rum, hvor der er mulighed for brainstorming og interaktivt samarbejde med dine teams. Du har imidlertid samtidig behov for et miljø, hvor du kan koncentrere dig om strategier, drøfte økonomi, lægge driftsmæssige planer for fremtiden eller holde møder med kunderne.

Et nutidigt miljø med avanceret teknologi, der ikke svigter dig, er derfor den moderne løsning for at skabe et rum til nytænkning, samarbejde og initiativ i din organisation, uanset hvor stor den er.

Vær nærværende og produktiv med forbedrede løsninger til møderum

I vores store, interaktive skærme, såsom Sharps BIG PAD, er der indbygget smart teknologi, der gør det nemt for virksomhederne holde møder med deltagere fra hele verden. Du kan oprette forbindelse mellem mange brugere og gøre det muligt for alle at se præsentationer og videoer samt at få en interaktiv oplevelse med de andre deltagere, som om de var til stede i rummet.

Vores digitale skærme og yderst interaktive AV-udstyr, software og tilbehør byder på ideelle løsninger til mindre formelle ad hoc-møder, små og mellemstore virksomheder samt koncernomgivelser, og de spiller en helt afgørende rolle på steder, hvor den digitale gengivelse booster begejstringen og engagementet. Forskning* viser, at medarbejderne tit bruger mindst 17 timer om måneden på mødedeltagelse, så det er vigtigt at sikre, at de rent faktisk får udbytte af disse møder.

Smarte og praktiske, interaktive værktøjer og skærme skaber et stimulerende miljø for kolleger og kunder, hvor øjnene er hævet og tankerne fokuseret på mødet.

* Research conducted for Sharp Europe by Censuswide. 1,003 office workers in companies with 100-499 employees in the UK surveyed online, October 2017. 

Sharing screens in meeting room-Audio Visual-Product

Få klaret mere med en dynamisk, digital skærm

Der er en løsning til ethvert mødested

Large display in meeting on wall_portrait-Audio visual-Product

Møderum

  

Multiboard display in conference meeting-Audio Visual

Bestyrelseslokale

   

SHARP_Touch_Viewing_software on display-Audio Visual-Product

Konferencerum

  

Få klaret mere med en dynamisk, digital skærm

Produktiviteten øges, og fantasien får mere frit løb, når en virksomhed præsenterer informationer på en engagerende og innovativ måde. Og vi er også klar over, at den samme løsning ikke er den rigtige for alle, så vi designer vores teknologi således, at den passer til store bestyrelsesmøder, undervisningssessioner, kreative rum samt små, tætsiddende grupper.

Med vores dynamiske, digitale skærm kan du levere enestående, tydelige og imponerende AV-præstationer, forbinde dine teams og interessenter med hinanden og skabe den rette stemning for bedre beslutningstagen samt kundemøder i virksomheden, der imponerer og leverer de ønskede resultater.

Optimér møderne, så hvert eneste minut tæller

Tiden er kostbar, især når der er kritiske beslutninger og tidsfrister på spil. Men som ekspertundersøgelser har påvist* , kan vi kun levere toppræstationer i 45-90 minutter, og derfor skal dine møder skabe en virkning hurtigt og effektivt. Så uanset om du drøfter det næste regnskabsår, fører afgørende samtaler med en vigtig kunde eller lægger planer for fremtiden, vil forbedret teknologi i dit møderum bidrage til, at du kan få mest ud af tiden i det rette miljø og yde en maksimal indsats.

Bring dine møder op på det næste niveau med en frisk tilgang til samarbejde og konnektivitet i din virksomhed - Udforsk dit AV-udstyr, ekstraudstyret til den digitale skærm og meget mere.

* How to have better meetings - Sharp Europe/ Tony Schwartz at The Energy Project.

Business Presentation meeting four people-Audio Visual-Product