Gæstestyringsapp

OnLocation Mobile

Oprethold sikkerheden for de ansatte og leverandører, der arbejder for dig, med vores hidtil mest innovative, mobile app - OnLocation Mobile. 

Vores intelligente gæstestyringssoftware byder på berøringsfri indtjekning for at øge sikkerheden på din arbejdsplads og hjælpe dig med at overholde lovgivningen på sundheds- og sikkerhedsområdet.  

Mobile-phone-WolMobile-sign-in screen

Fjernindtjekning

Besøgssikkerhed

OnLocation Mobile øger gæsternes sikkerhed betydeligt ved at sikre mere nøjagtige data vedrørende tilstedeværelsen af personer, den sender hurtigt vigtige meddelelser til alle medarbejderne og kan tjekke op på de ansatte, der arbejder på afstand.

Smarte, automatiserede tjenester i appen gør, at gæstestyringen omfatter mere end blot indtjekning i en reception før deltagelse i et møde. Organisationerne kan kommunikere effektivt med medarbejdere og leverandører, hvis der opstår presserende omstændigheder, eller med henblik på politikker eller ethvert andet forhold i virksomheden;

Hvad OnLocation Mobile kan gøre for dig

Oprethold sikkerheden for de ansatte og leverandører, der arbejder for dig.

SPOR HVEM ER PÅ STEDET

Automatisk indtjekningstjeneste på stedet

Dit mest nøjagtige rapporteringsværktøj, der sikrer fuldstændig overensstemmelse i tilfælde af en evakuering eller i nødsituationer. Hold automatisk styr på, hvem befinder sig på stedet ved hjælp af geofencing, og gør det overflødigt for medarbejderne og leverandørerne at tjekke ind manuelt.

wolmobile sign-in

Øjeblikkelige advarsler

Vigtige meddelelser

Person trængt ind i receptionen? Skader på trappeopgangen på fjerde etage? Udslip i fabrik 3? Send øjeblikkelige meddelelser til alle på stedet for at advare alle medarbejderne og leverandørerne mod farer i dine faciliteter. Du kan også oprette meddelelser, der kræver godkendelse, for at sikre, at alle modtager og læser vigtige meddelelser, når de tjekker ind.

Medarbejdere og leverandører kan sende øjeblikkelige SOS-advarsler til udpegede sikkerhedskontakter med tryk på en knap. Advarslen indeholder deres geografiske placering - perfekt for større faciliteter eller afsides områder.

wolmobile sign-in sos- alert

SPOR FJERN- OG ENLIGE ARBEJDERE

Fjernindtjekning

Arbejder medarbejderne på afstand? Uanset om dit team ofte arbejder hjemmefra, ude på vejen eller i afsides områder, så kan de stadig tjekke ind på arbejdet, mens de er på farten. Opdaterer deres geografiske placering og informerer løbende de udpegede sikkerhedskontakter i din organisation om din arbejdsstatus.

Follow me - snvend denne funktion til at spore medarbejdere, der er udsat for risici, arbejder langt væk eller alene, og hjælp med at opretholde deres sikkerhed. Du kan også anvende Follow Me til at oprette en opdatering vedrørende geografisk placering eller følge brugerne hele tiden, når de er tjekket ind. Når en medarbejder tjekker ud, stopper sporingen

Wolmobile workman on-site