Caféer och restauranter

Med digital skiltning, der viser din menu, kan du styre gæsternes beslutninger, øge salget og give dem en bedre oplevelse. Med en digital menu bliver det nemt og fleksibelt, så du sparer tid. Anvend forskellige skærme til forskellige arealer, og tilpas budskabet til det sted, hvor skærmen er placeret – i butiksruden, på væggen, ude på gaden eller ved indgangen. Komplettér med en touch skærm til selvbetjening, hvor gæsten selv bestiller, betaler og henter sin mad.

Opdatér ugens frokostmenu

Det tager tid at opdatere menuer – det er kompliceret, og det kan være dyrt at tilføje og fjerne retter. Ved at anvende en skærm, der er beregnet til digital skiltning, kan du nemt opdatere dine menuer og priser hver dag.

Planlæg indholdet, og vis din frokostmenu mellem kl. 11:00 og 14:00 for derefter automatisk at skifte menu til om aftenen og næste dag. Med den webbaserede brugerflade kan du administrere og styre skærmene, uanset hvor du befinder dig, og hver skærm kan vise forskellige menuer.

Gourmet pizza promo on digital signage-Audio Visual-Product

Råb mindre. Betjen flere.

Hvis du har et kassesystem , kan vores skærme, eller kvitteringsskærme som de også hedder, give din restaurant ekstra værdi. Kvitteringerne er fleksible og tilpasset din restaurants arbejdsflow, og de sendes direkte til køkkenet, så kokkene får et tydeligt overblik. Gæsterne og servicepersonalet kan følge med i bestillingen og får besked om, hvornår den er klar til afhentning.

POS_digitalBong