8K displays

Hvad er 8K teknologi?

Skarphed. Detaljerigdom. Med enestående billedkvalitet og detaljerigdom revolutionerer Sharp 8K displays anvendelsen af skærme indenfor digital skiltning, nyheder og tv-produktion, medicinsk forskning og meget mere.

For at beskrive det på en enkel måde er 8K opløsningen 16 gange højere end HD og 4 gange højere end 4K. 8K teknologi er det næste inden for skærmteknik.

8K display in design review meeting-Audio Visual-Product

Gør indtryk

Med 8K teknologi kan du gøre et stort indtryk i stort format, uanset hvor du befinder dig. Ved at anvende Sharp 8K displays kan du nemt bringe din virksomhed op på et nyt plan og fremtidssikre dine skærme med videovægge i en reception, et indkøbscenter eller i dit studie.

8K display in art gallery-Audio visual-Product

Form fremtiden

Uanset branchen så åbner Sharp 8K displays op for nye idéer og anvendelsesområder, der kommer til at forme fremtiden:

• Sundhedspleje – Livsforandrende koncepter som fjernmedicin og lægebehandling på afstand. Ved at kombinere 8K kameraer med et 8K display, for eksempel for at give speciallæger mulighed for at bedømme medicinske billeder.

• Politi og sikkerhed – Udforsk de enorme muligheder for øget sikkerhed. Myndigheder og virksomheder kan overvåge områder mere effektivt og anvende færre skærme i kontrolrum. Med det store antal pixels kan du nemt zoome ind på en folkemasse uden at miste skarpheden eller opløsningen i billederne.

• Begivenheder og tv-produktion – Vis grafikker, indslag og præsentationer på den mest tydelige og fængslende måde nogensinde. Anvend Sharp 8K displays i baggrunde og scenografi, en klassisk ingrediens i begivenheder, tv og nyhedsproduktion.
 

8K display in medical review-Audio visual-Product