8K displays

Hvad er 8K teknologi?

Skarphed. Detaljerigdom. Sig hej til Sharp 8K displays. Med enestående billedkvalitet og detaljerigdom revolutionerer Sharp 8K displays anvendelsen af skærme indenfor digital skiltning, nyheder og tv-produktion, medicinsk forskning og meget mere.

For at beskrive det på en enkel måde er 8K opløsningen 16 gange højere end HD og 4 gange højere end 4K. 8K teknologi er det næste inden for skærmteknik.

8K display in design review meeting-Audio Visual-Product

Gør indtryk

Med 8K teknologi kan du gøre et stort indtryk i stort format, uanset hvor du befinder dig. Ved at anvende Sharp 8K displays kan du nemt bringe din virksomhed op på et nyt plan og fremtidssikre dine skærme med videovægge i en reception, et indkøbscenter eller i dit studie.

8K display in art gallery-Audio visual-Product

Form fremtiden

Uanset branchen så åbner Sharp 8K displays op for nye idéer og anvendelsesområder, der kommer til at forme fremtiden:

• Sundhedspleje – Livsforandrende koncepter som fjernmedicin og lægebehandling på afstand. Ved at kombinere 8K kameraer med et 8K display, for eksempel for at give speciallæger mulighed for at bedømme medicinske billeder.

• Politi og sikkerhed – Udforsk de enorme muligheder for øget sikkerhed. Myndigheder og virksomheder kan overvåge områder mere effektivt og anvende færre skærme i kontrolrum. Med det store antal pixels kan du nemt zoome ind på en folkemasse uden at miste skarpheden eller opløsningen i billederne.

• Begivenheder og tv-produktion – Vis grafikker, indslag og præsentationer på den mest tydelige og fængslende måde nogensinde. Anvend Sharp 8K displays i baggrunde og scenografi, en klassisk ingrediens i begivenheder, tv og nyhedsproduktion.
 

8K display in medical review-Audio visual-Product

8K teknologi til alle dine behov

Fremtiden er her, og det er 8K teknologi. Opdag Sharp 8K displays, og få mere at vide om 8K teknologi.

woman looking at multiple displays 8K-Audio Visual-Product