Sharp Optimised Visitor Management System
Sharp Optimised Visitor Management System

Reception

Klar kommunikation og problemfri besøgshåndtering

Receptioner og indgange

En virksomheds receptionsområde er både dens synlige ansigt og også et vigtigt informationscenter for både besøgende og medarbejdere. Alle går igennem det, så det giver en unik mulighed for at samarbejde og kommunikere.

I de fleste receptionsområder vil du typisk finde besøgende, der ankommer, bliver mødt af receptionister, som vil logge dem ind i bygningen og udskrive deres besøgskort. Normalt er der også forskellige visuelle udstillinger, ligesom personalet kommer og går og holder endda improviseret 'huddle'-møder.

En bred vifte af teknologier kan bruges til at lette et modtagelsesområdes funktion. For eksempel er storformatskærme eller videovægge ideelle til store indgangsområder, såsom hotelreceptioner. Alternativt kan mindre skærme bruges, hvor pladsen er begrænset, såsom kontorreceptioner og venteværelser i en række andre miljøer, herunder lægeklinikker, hospitaler og skoler. Mange receptioner er nu også afhængige af at bruge bærbare computere til virksomheder, der kører software til styring af besøgende, til at byde gæster velkommen og logge på, såvel som printere og kopimaskiner til at producere besøgende badges og relevante sikkerheds- eller webstedsoplysninger.

Hvordan kan Sharp hjælpe?

Hos Sharp anerkender vi de unikke muligheder, som receptionsområder og venteværelser tilbyder for at gøre et positivt indtryk og dele information effektivt med både besøgende og medarbejdere. Vi kan levere en række AV-udstyr og arbejdspladsløsninger, der hjælper dig med at strømline besøgsregistreringsprocessen og informere og uddanne alle, der passerer gennem receptionsområdet.

People in reception looking at display-Audio Visual-Product

Gæstestyring

Det kan være en udfordring at sikre, at besøgende modtages effektivt, mens de stadig overholder alle relevante sikkerheds- og sundheds- og sikkerhedskrav – især i travle receptioner eller mindre kontorreceptioner, hvor tid og ressourcer kan være begrænsede.

Vores gæstestyringssoftware er en intelligent, sikker og brugervenlig platform til effektiv receptionsstyring. Det giver mulighed for selvbetjeningsmodtagelse for alle medarbejdere, gæster og entreprenører, der besøger dine lokaler. Når de er etableret i receptionsområdet, kan de besøgende melde sig ind trygt og sikkert, hvilket frigør tid til receptionens personale til at fokusere på mere værdiskabende aktiviteter.

Vi tilbyder også en række af Dynabook business laptops, der kombinerer kraft, ydeevne og bærbarhed og er bygget til at hjælpe med at maksimere effektiviteten og produktiviteten. Deres forstærkede komponenter sikrer også, at de er ekstremt robuste, så de kan modstå de fysiske krav fra selv de travleste receptionsområder. Udforsk bærbare computere for at se hele udvalget.

Visitor management kiosk sign-in

Informationsdeling

Sharps højopløselige digitale skilteskærme og modtagelsesvideovægge giver dig mulighed for at kommunikere og dele nyttig information, kampagner eller reklamer og regelmæssige nyhedsopdateringer klart og effektivt i en lang række områder, lige fra kontorreceptioner og venteværelser til de største fællesrum.

Med strålende lysstyrke og enestående billedopløsning kombineret med fleksibel installation kan du løfte dit publikumskommunikation og være sikker på, at dit budskab bliver leveret klart og effektivt, hvor og hvornår du har brug for det. Udforsk Sharp AV-udstyr for at finde ud af, hvordan du kan få gavn af det.

 

Branded digital signage screen in reception area

Dokumentproduktion

Sharp har en lang historie og erfaring med at levere effektive dokumentløsninger. Vi tilbyder et bredt udvalg af kopimaskiner og printere, der passer til ethvert behov. Disse spænder fra kompakte printere, der passer på et skrivebord, som kan bruges til badgeproduktion i dit receptionsområde, helt op til kraftfulde multifunktionsprintere (MFPS)/alt-i-én-printere, som inkluderer netværks-/Wi-Fi-funktioner.

Ud over at skabe højkvalitets, trykte dokumenter i enten fuldfarve eller sort/hvid, omfatter vores MFP'er en række muligheder, der sætter dig i stand til at forbedre din produktivitet, effektivitet og samarbejde uden at gå på kompromis med kvaliteten. For eksempel kan du nemt og sikkert dele information ved at scanne dokumenter og sikkert sende dem via e-mail direkte fra enheden. Deres mobile tilslutningsmuligheder lader dig også printe fra og scanne til din mobile enhed, hvilket er ideelt for besøgende, der har brug for at udskrive dokumenter. Du skal blot udforske Sharp-kopimaskiner eller udforske Sharp-printere for at lære mere.

People working in office space-Lifestyle