Job Accounting II software on MFP panel

Oplev Sharps software til dokumenthåndtering og udskrivningshåndtering

Vi har innovative og gode løsninger

Kontakt os

Vi har innovative og gode løsninger, så små og store virksomheder kan vokse.

Vi tilbyder dokumenthåndtering og udskrivningshåndtering, der passer til alle typer virksomheder og udvikler din måde at arbejde på, maksimerer produktiviteten og hjælper med rutineopgaverne på kontoret.

Vi har et bredt udvalg af software og printere, der tilsammen giver gode forudsætninger for at forbedre rutinerne og skabe sikre arbejdsgange.

  • Overholdelse af lovgivningen - Rapportér om tiltag for at sikre, at de er fuldstændigt kontrollerbare, sporbare og kan håndteres på sikker vis.
  • Effektivitet – Anvend dine ressourcer og forbrugsmaterialer mere effektivt med automatiseret og konsolideret styring af alle printere. Det giver mindre spild og gør, at det forbrugsmateriale, du har brug for, er på plads.
  • Produktivitet - Skab, gem og hent informationer hurtigere fra forskellige enheder på et valgfrit sted. Du kan skabe arbejdsgange ved at scanne, arkivere og sende filer til dem, der har brug for dem.
  • Sikre udskrifter - Dine udskrifter, samt scannede og kopierede dokumenter er beskyttet takket være de brugbare sikkerhedsfunktioner. Anvend regler og rutiner for at beskytte dokumenter og data.
  • Værdi - Håndtér udskrivningsomkostningerne og kopieringsomkostningerne, reducér spild, spar penge, og tænk samtidig på, hvad der er miljømæssigt bæredygtigt.