Printere til skrivebordet

Få klaret mere med en printer til skrivebordet

Leder du efter en hurtig printer, der er let at styre, og som kan stå i nærheden af dig? En lille, kompakt printer til skrivebordet har meget at byde på, og den kan stå på dit skrivebord. Er du på jagt efter en A4 sort/hvid printer, eller har du brug for en A4 farve printer?

Vi skal først have styr på begreberne. Når den kaldes printer, tror du, at den kun kan én ting. At den udskriver og intet andet. En alt-i-et printer er også en scanner, kopimaskine, fax og et arkiveringssystem. Visse systemer er endda i stand til at scanne direkte til cloud-tjenester, hvilket er en fordel, når det handler om at dele information hurtigt og sikkert. Man sparer både tid og penge ved at forvandle fysiske kopier til digitale dokumenter.

Mange kan have glæde af en printer til skrivebordet, fra økonomiafdelingen til HR. Men nogle gange har du brug for en printer, der er mere end en printer, en multifunktionsprinter (mfp) har alle de funktioner, du har brug for. Til multifunktionsprintere, findes der – nøjagtigt som til de mere enkle printere såsom printere til skrivebordet – tilvalg såsom ekstra papirkapacitet. Ved at tilføje ekstra papirskuffer kan du forvandle din printer til skrivebordet til en kontor printer.

Desktop printer

Er du på jagt efter en printer til skrivebordet?

En printer til skrivebordet er det perfekte valg, hvis du har mindre udskrivningsvolumener eller begrænset plads, eller til mindre arbejdsgrupper, der bare har brug for at udskrive. Når du vælger en printer til skrivebordet, skal du overveje følgende ekstra nøje:

  • Udskrivningshastighed. Med hurtig udskrivning slipper du for at vente.
     
  • Papirkapacitet. En højere papirkapacitet giver færre stop for at fylde papir på maskinen. Hvis du har en printer til skrivebordet nu, kan du, hvis der i fremtiden bliver behov for det, tilføje papirskuffer for at øge papirkapaciteten.
     
  • Enhedsstyring. Din printer kan overvåges og kontrolleres, så driften forløber optimalt.
     
  • Trådløse tilslutninger. Hvis du ønsker at udskrive fra computere, mobiltelefoner og tablets, så er en trådløs printer til skrivebordet eller multifunktionsprinter et godt valg.
     
  • Farve eller sort/hvid. Uanset om du har brug for en almindelig A4 printer til at udskrive tekstdokumenter eller en printer til at lave flotte farveudskrifter, så findes der både printere til skrivebordet til sort/hvid og farve. 
Business meeting in modern office with desktop printer in background

Større format end A3-udskrifter?

Ved større eller mere komplekse dokumenter, såsom tegninger eller oplæg, så klarer sort/hvid A3 printerne og A3 farve printerne opgaven. Men tænk på, om der er nok plads, da de ofte er for store til at blive placeret på et bord. 

BP-70M65 product image

Beskyt dine data

Printere til skrivebordet kan nøjagtigt som computere blive hacket. Så vælg en printer til skrivebordet med pålidelige sikkerhedsfunktioner. Tænk på følgende:

  • Self-healing firmware
    Selvhelende software, der gendanner indstillinger og laver back-up.
     
  • Whitelist
    Hvidlisten giver godkendte programmer adgang til systemet.
  • Encryption
    Anvendelse af sikkerhedspolitik.
Man-pressing-lock-icon-on screen