A man wearing a headset
A man wearing a headset

IT-support

Sharps IT-support står til rådighed med support og rådgivning, løsninger, ekstra ressourcer og andre tjenester, når I har brug for det.

Vi er her for jer

Vi ved, hvor vigtigt IT er for virksomhederne. Når en tjeneste går ned eller holder op med at fungere, kan det hurtigt påvirke både medarbejderne og virksomheden. Hvis personerne ikke kan udføre deres arbejde, mistes  tid og penge. Det er det sidste, vi ønsker, og derfor står vores IT-helpdesk altid til rådighed for dig.

Vores dansk, svensk- og engelsktalende supportteam består af dygtige teknikere, som er parate til at yde IT-support for at få gang i jeres virksomhed igen så hurtigt som muligt. Som jeres dedikerede IT partner tilbyder vi skræddersyede IT-tjenester, der komplementerer og forbedrer jeres IT-afdeling.

woman working at computer

Alle timer i døgnet

Vores team af IT-eksperter står til rådighed med support døgnet rundt. Vi kan identificere og distribuere de rigtige løsninger og levere det, I helt konkret behøver døgnet rundt. Når jeres behov ændres, hjælper vi jer med at opdatere, opskalere og tilpasse jeres løsninger, så I kan få succes i jeres nye situation.

I får adgang til et bredt udvalg af IT-tjenester og supportfunktioner. Desuden kan vores team i tilfælde af uventet sygdom, fravær eller stor belastning af jeres egne IT-medarbejdere, hjælpe med at klare arbejdsbelastningen og sørge for, at intet forsømmes eller bliver udeladt.

man on phone