People working and collaborating in a modern office

Sikkerhed

Sharps printere og fotokopimaskiner byder på mange avancerede sikkerhedsfunktioner, der beskytter dig mod mange forskellige informationssikkerhedstrusler og hjælper dig med at overholde databeskyttelsesforordningerne.

Informationssikkerhed

Informationssikkerhedsbrud igennem netværksforbundne og internetopkoblede enheder såsom multifunktionssystemer (MFP'er) og alt-i-et-printere er en realitet – og bliver værre, eftersom de nye sårbarheder udnyttes. Gennemsnitsomkostningen forbundet med datatab som følge af usikker udskrivningspraksis har nu nået 825.000£ i Europa*.

Selvom problemet forbundet med datasikkerhed er på toppen af dagsordenen i de fleste organisationer, så overses printerne ofte, men de er en potentiel svaghed i din dokumentsikkerhed, udskrivningssikkerhed, enhedssikkerhed og netværkssikkerhed. I en undersøgelse, som Sharp gennemførte for nylig,

bekræftede 21 % af kontormedarbejderne, at de ikke har nogen sikkerhedsprocedurer for printere eller multifunktionssystemer**

Det betyder, at de bliver til et hovedmål for hackere, fordi de udgør en indgangsport til virksomheden og muliggør tilgang til følsomme oplysninger i udskrivnings- og scanningsopgaverne.

* “Print Security Landscape 2020”, Quocirca 
** “Simple Printer Security for Small Business”, 2020, Sharp 

Two colleagues walking through office-printer-Product

Beskyt dine data

For at være fuldt ud effektiv skal informationssikkerheden beskytte dine systemer og værdifulde virksomhedsoplysninger mod enhver form for uautoriseret adgang, brug, videreformidling, ændring eller ødelæggelse:

 • Fysiske trusler – enhver fysisk handling eller begivenhed, der vil kunne forårsage alvorlige tab eller skader på informationer eller systemer, uanset om den er intern, såsom en ustabil strømforsyning, ekstern såsom lynnedslag, eller menneskelig, måske på grund af en utilfreds medarbejder.
   
 • Netværkstrusler – enhver aktivitet, der giver mulighed for uautoriseret adgang til dit netværk, normalt for at tilgå eller kompromittere data, såsom virusser og malware, stjæle følsomme oplysninger, såsom phishing, eller hindre adgang til dine systemer via Denial-of-Service (DoS) angreb eller ransomware.
 • Juridisk ansvar – beskyttelsen af følsomme data, som en virksomhed opbevarer, uanset hvor de opbevares, såsom fortegnelser over medarbejdere, kundeoplysninger og regnskabsdata, ifølge kravene i de gældende statslige eller brancherelaterede forordninger, såsom GDPR

Man-pressing-lock-icon-on screen

Hvordan kan Sharp hjælpe?

Sharp erkender, at informationssikkerhed er et yderst vigtigt aspekt af din dokument- og udskrivningshåndteringsstrategi.

Smart Security Service

Sikkerhedsbrud via netværksforbundne enheder som MFPer og printere er en realitet. De kan forekomme lige fra et netværk, der er bragt i fare med en åben port, til en menneskelig fejl som noget så simpelt, som at scanne personlige oplysninger til den forkerte modtager. Uanset hvordan, så er den vigtige meddelelse, at disse brud truer med at gøre virkelig skade på din forretning.

Vi bekymrer os om sikkerheden i vores MFPer, men vi forstår også, at udskrivning med nem adgang er fundamentalt. Sharp har introduceret et innovativt tilbud om sikkerhed-som-en-service, som hjælper dig med at forstå truslerne for din forretning, og yder dig beskyttelse, som er skræddersyet til dine individuelle kontorbehov.

Smart Security Service, vores innovative sikkerhed-som-en-service hjælper dig med at forstå truslerne mod din forretning og giver beskyttelse, som er skræddersyet til dine individuelle forretningsbehov – ’lige ud af boksen’.

Vi vil guide dig igennem det nuværende og fremtidige trusselslandskab inden for MFP, så du kan beslutte dig for det sikkerhedsniveau, der passer til dig. Vores eksperter vil prækonfigurere og levere din nye MFP med lige præcis din forretnings krav, hvor der sørges for sikkerhed uden at begrænse den fleksibilitet, som du og dine kolleger ønsker. Installation og integration er så enkelt som muligt, sikring af din enhed er så sikker, som den kan være fra det øjeblik, du trykker på udskriv.

Person working

GRUNDLÆGGENDE SIKKERHEDSPRAKSIS

Sikkerhedsfunktioner på enheden

Derfor omfatter Sharps printere og Sharps fotokopimaskiner en række sikkerhedsfunktioner. De er beregnet til at hjælpe dig med at holde styr på og administrere dine politikker for udskrivningssikkerhed. De beskytter desuden dine informations- og dokumentressourcer mod en lang række fysiske og cybersikkerhedsmæssige trusler, og samtidig sikrer de overholdelse af den gældende lovgivning.

 • brugergodkendelse før man kan benytte en enhed
 • Serverless Print Release så brugerne kan udskrive og frigive opgaver fra op til 5 andre enheder i det samme netværk på sikker vis.
 • automatisk kryptering af hvilke som helst dokumenter, der er gemt på eller sendes pr. e-mail fra enheden
 • selvhelende teknologi, der genopretter en enhed på sikker vis i tilfælde af et angreb
 • en blinkende lysdiode, der minder dig om at hente dine dokumenter efter scanningen
 • hvidlistning af applikationer og firmware, der kan kommunikere med enheden
 • SSL/TLS-certifikatvalidering for at tjekke, at de tredjepartsservere, der kommunikerer med din enhed, er sikre
 • audit- og opgavelogfunktioner, der sikrer en grundig gennemgang af alle brugerens aktiviteter 
MFP-user authentication-lifestyle