A woman looking at an 8K screen in a museum
A woman looking at an 8K screen in a museum

8K

Gør enhver skærm mere opsigtsvækkende med 8K teknologi for at opnå en krystalklar, virkelighedstro billedkvalitet til præsentationer og arbejdsvisninger.

Hvad er 8K?

8K er fremtiden indenfor skærme. 8K fjernsyn og 8K skærme har en opløsning, der er 16 gange højere end fuld HD, og byder således på knivskarpe, krystalklare billeder.

Denne teknologi hæver standarden for AV-udstyr yderligere, og hvis man sammenligner 4K med 8K bliver det helt tydeligt, hvor imponerende den er: 4K leverer en opløsning på 3.840 × 2.160 med i alt 8,29 millioner pixel. 8K er til gengæld fire gange mere detaljeret – 7.680 × 4.320, der resulterer i intet mindre end 33,18 millioner pixel. Resultatet er en forbløffende klarhed og en virkelig fordybende oplevelse.

Sanserne involveres

8K skærme bryder grænserne for traditionel visning, så seerne kan få glæde af den indholdsrige, virkelighedstro skærm, også fra randområderne af deres syn. Ved 4K eller fuld HD kan de enkelte pixler ses tæt på, hvilket forringer den samlede oplevelse – derimod er pixlerne på 8K skærme også næsten usynlige tæt på takket være disse skærmes høje pixeltæthed.

Med en 2,25x bedre, optimal synsafstand er resultatet et enestående billede, og der er mulighed for at skabe audio-visuelle oplevelser, der er helt uforglemmelige.

two people looking at screen

Livet i fuld farve

8K HDR leverer en højere farvenøjagtighed og skaber virkelighedstro resultater og en dybere kontrast mellem de lyse og mørke nuancer. Der vises 1,07 milliarder farver, så det er endda muligt at gengive nuancer, der ikke findes i naturen.

8K gengiver gradueringer med bløde, naturlige overgange mellem nuancerne med en farvedybde på 10 bit (4.096 nuancer). Ved 120 billeder pr. sekund er bevægelsen regelmæssig, hvilket giver mulighed for en mere flydende visning i miljøer, hvor der lægges vægt på hastighed - såsom handelsbørser, CAD/CAM-studier og i rumfarten.

woman presenting

En ekstra dimension

Med denne billedrigdom og større farveopfattelse ser de 2D billeder, du vælger at vise, så virkelighedstro ud som muligt, og de giver næsten en 3D oplevelse. En 8K HDR skærm udvider mulighederne for designarbejde, planlægning osv., idet det ikke blot er en skærm, men et udblik til en verden, som du skaber.

Woman in broadcast studio

8K Billedopløsning

Højt dynamisk område