Group of children in classroom with display-Audio Visual-Lifestyle-Banner
Group of children in classroom with display-Audio Visual-Lifestyle-Banner

Klasserum

Interaktive skærme til skoler og klasserum for at begejstre og engagere eleverne og levere spændende undervisning, der gør indtryk på dem.

Del mere, og inspirér eleverne

Fra de tidligere år til skolen, gymnasiet, universitetet og så videre er klasserummet det sted, hvor elever under uddannelse udfolder deres aktiviteter og lærer. Det er i dette rum, underviserne holder timer, undervisningssessioner, kurser og forelæsninger, der gør et varigt indtryk på deres elever. Derudover spiller de en afgørende rolle, idet de skaber rammerne for at inspirere, samarbejde og samle idéer og kreativitet.

 

Innovativ teknologi til moderne klasserum

Løsningerne såsom skærme i klasserummet, der engagerer eleverne uanset deres alder og faget, er afgørende for at skabe et produktivt rum. Interaktivitet med touch skærm-funktioner er for eksempel en fremragende måde at engagere eleverne på i undervisningen, få dem til at fordybe sig i dagens emne og holde på deres opmærksomhed.

Det er hér, vores brugervenlige teknologi og softwareløsninger kan hjælpe eleverne og underviserne med at blive mere fortrolige med de smarte, interaktive skærme til klasserum. Vores interaktive BIG PAD sortiment gør det muligt for lærerne og eleverne at lave præsentationer og formidle oplysninger uden besvær på en sjov og interaktiv måde. Sharps interaktive skærme i klasserummet byder på en moderne tilgang til læring baseret på samarbejde og hjælper lærere og elever i alle aldre med at trives i deres læringsmiljø.

Vi tager udgangspunkt i brugeroplevelsen, når vi designer vores teknologi, så brugerne kan koncentrere sig om emnet og det resultat, de ønsker at formidle på en selvsikker måde. Derfor giver innovativ teknologi i klasserummet dig mulighed for i højere grad at gøre undervisningen til en fælles oplevelse, og den kan få selv de mest tilbageholdende til at bidrage til undervisningen.

 

 

Three students working on interactive display-Audio Visual-Product

Læring for alle niveauer

Levere bedre undervisningsresultater i ethvert undervisningsmiljø

Four children writing on display in maths class-Audio Visual-Product 622x 350.png

Tidlig læring

  

Students in classroom

Skolen

   

Higher learning in lecture hall-Audio visual-Product

Sharp gør det sjovt og skaber fokus på klasserummet

  

At samarbejde og lytte

Eleverne lærer, lige fra de er helt små, hvor vigtigt holdarbejde og samarbejde er, og vores interaktive skærme til skoler hjælper dem dermed på en ideel måde. Eftersom det er nemt at tilføje, se og interagere med informationer på en interaktiv skærm i klasserummet, bliver præsentationerne og gruppearbejdet i klassen sjovere, og de får en varig effekt.

Smart teknologi i klasserummet giver dig mulighed for i højere grad at gøre undervisningen til en fælles oplevelse, og den kan få selv de mest tilbageholdende til at bidrage til undervisningen.

Sharp gør det sjovt og skaber fokus på klasserummet

Øg produktiviteten, og giv mulighed for mere effektiv undervisning ved at bringe interaktive elementer ind i klasserummet Gå på opdagelse i vores AV-udstyr for at se, hvordan du kan sikre, at alle bliver ved med at være engagerede og fokuserede med imponerende visuelle elementer og vores supertilpasningsdygtige AV-software og tilbehør

Young students in classroom with teacher-Audio Visual-Product