A woman working on a laptop
A woman working on a laptop

PC as a Service

Sørg for at fremtidssikre dine kolleger med computerservice. Vi tager hånd om alle computerne fra opstart og installation, til EOL og genindvinding samt sikker sletning af harddisken.

Leasing af computere

Styrk dine medarbejdere med de værktøjer, de har brug for – med computerservice. Vi tilbyder de bedste computere til virksomheder via en enkel og prisvenlig service, så du kan fokusere på strategiske prioriteringer, samtidig med at du holder dine kolleger og medarbejdere produktive.

Tilpassede computere til en tilpasset pris

En gammel og langsom bærbar computer kan forringe en medarbejders produktivitet. Med vores leasingtjeneste for computere kan du give dine kolleger adgang til den nyeste teknologi – til en fast, månedlig lav pris.

Hver virksomhed er unik, så vi hjælper dig med at sammensætte en skræddersyet pakke, der passer perfekt til dine behov. Med et bredt udvalg af computere, programmer og finansieringsalternativer kan du skabe en computerflåde, der øger rentabiliteten og medarbejdernes produktivitet.

person working at computer

Enkel styring

Du kan nemt komme til at bruge al din tid og alle dine ressourcer på at administrere dine medarbejderes computere, så vi gør det for dig. Vores bærbare computere er forhåndskonfigurerede med den nyeste software, samt de programmer, du eventuelt vælger til. Vi kan administrere hele dens livscyklus fra opstart og installation til genindvinding og sikker sletning af harddisken.

Lige fra starten står vores team til rådighed for at hjælpe dig med at fordele og konfigurere dine terminaler. Vores proaktive præstationsovervågning kontrollerer automatisk hver enkelt enhed i hele dens livscyklus.

Skulle der nogensinde opstå et problem, så vil vores overvågningsprogram desuden finde frem til eventuelle problemer, før de forårsager dyre driftsafbrydelser. Når det er på tide at foretage en opgradering, tager vi dine computere tilbage og opbevarer dem på et forsvarligt og sikkert sted – og leverer de nye computere direkte til dit kontor.

 

two people looking at something