laptop

Vores bærbare computere

Oplev vores sortiment af Dynabook computere, der byder på den professionelle kraft, ydeevne og bærbarhed, som du behøver.

Kontakt os

Forskellige computere til forskellige formål

Du har brug for en computer, der fungerer og samarbejder med dig, ikke én der modarbejder dig. En computer med en lang og kraftfuld batteritid, som er til at stole på. En computer, der hjælper dig med at arbejde nemt og smidigt med dine programmer og apps. En computer, der virkelig er bærbar og flot at se på.


Vores Dynabook computere har alt, hvad du behøver. Ligesom de bærbare computere til virksomheder er de smidige og kraftfulde. Til skolen og undervisning er de lette og robuste – perfekte både til yngre skolebørn og studerende på videregående uddannelser. Med forstærkede komponenter og chassis er Dynabook robust – klar til hverdagen.


Vi ved, at forskellige roller kræver forskellige værktøjer, så vi har designet tre forskellige modeller med en række forskellige konfigurationer for at opfylde dine behov.

Business Ultimate

Med høj processorkraft, lynhurtige præstationer og en skærm med høj opløsning er ingen opgave for svær for Dynabook Portégé. Takket være alt dette, kombineret med et kraftfuldt batteri med en batteritid på op til 16 timer, kan du være sikker på, at din arbejdsdag forløber smidigt uden afbrydelser og besvær, ligegyldig om du sidder på kontoret eller arbejder på afstand.

man working at computer

Business Advanced

Slanke , robuste og højt præsterende – vores sortiment af Dynabook Tecra arbejdscomputere byder på alt det, du har brug for.


Lyse, blændfri skærme kombineres med mulighed for LTE-tilslutning og et batteri, der holder hele dagen. Det er alt sammen til dig, der stiller lidt højere krav til din computer, ligegyldigt om du er skoleelev eller arbejder i en virksomhed. For at tilføje et ekstra sikkerhedslag kan du vælge mellem en række forskellige funktioner og autentificeringsforanstaltninger, som for eksempel ansigtsgenkendelse til hurtig og sikker log in.


Med en hurtig processor kan din bærbare computer hjælpe dig igennem selv de mest krævende arbejdsopgaver. Og glem ikke at gøre det med stil: nogle af vores bærbare computere har et fantastisk magnesiumchassis, som dine medstuderende vil misunde dig.

man working at computer

Business Essential

Vores Dynabook Satelite Pro er bygget til produktivitet og har funktioner, der kan sammenlignes med de bedste computere på markedet, uden at koste det hvide ud af øjnene.


Disse computere opfylder kravene til sikkerhed og ydeevne og gør det nemt at arbejde med store opgaver. Eftersom de er lette, fleksible og har en pålidelig batteritid og tydelig elegance, er Dynabook Satellite Pro det, du behøver for at få en produktiv dag på kontoret, på forretningsrejsen eller i skolen.

woman working at computer

Holder dine data sikker

Stensikkert

Computere til skolen og undervisning eller computere til virksomheden - uanset anvendelsen er sikkerheden det vigtigste for os. Vi er fast besluttet på at beskytte dine data. Med avanceret kryptering og for at holde uautoriserede væk kan du anvende autentificering, der gør det muligt at logge ind hurtigt og sikkert ved hjælp af fingeraftryk eller ansigtsgenkendelse.

people working at computer