Bærbare computere til skolen og undervisning

Studerende har brug for pålidelige computere, der kan holde til at falde en gang eller to. Oplev vores sortiment af bærbare computere til skolen og undervisning.

Høje præstationer, lav pris

Studerende, pædagoger og lærere har ofte et begrænset budget til indkøb, og de har brug for en computer, der præsterer dag ud og dag ind. Med en imponerende processorkraft kan vores lette bærbare computere, der er skræddersyet til skolen og undervisning, køre flere krævende apps og programmer samtidig.

Der er brug for høje præstationer i skolen og undervisning. Studier kræver ofte omhyggelig research og mulighed for at have flere programmer kørende samtidig. Flere åbne faner i webbrowseren er heller ikke noget problem for Dynabook.

Vi anvender udelukkende processorer med flere kerner, hvilket betyder, at multitasking ikke er noget problem.
 

child working at computer

Faldsikker og robust

Der sker ulykker. Det ved vi alle. De studerendes liv er hårdt og krævende, og det betyder, at computerne skal være holdbare og slidstærke. Vores laptops er omhyggeligt afprøvet i krævende tests, hvor vi undersøger alt fra slidstyrke og chassis til batteriets ydeevne.

Dynabook er faldsikker og robust, har stødbeskyttelse af gummi, forstærkede samlinger og et tastatur, der ikke påvirkes af en spildt kop kaffe. Vores computere kan klare alle de stød og slag, som de studerendes liv byder på.
 

Laptop and text

Grab-and-go

Ligegyldig hvor du studerer – på biblioteket, i undervisningslokalet, på bussen eller i sofaen – så har du brug for en laptop, der kan være med overalt. Disse computere, der vejer lige over 1 kg, er lette og smidige at have med sig, og de passer til din stramme tidsplan. De er små nok til at kunne bæres i en taske eller rygsæk, og trods deres smidighed kan det robuste batteri klare en hel dag med forelæsninger og studier.

person putting computer in bag

Seriøs sikkerhed

Dine data er vigtige. Lige nu er det mere aktuelt end nogensinde før, og vi sløser aldrig med sikkerheden. Vores computere har TPM 2.0 kryptering og mulighed for aflæsning af fingeraftryk.

man working at computer

Enkel styring

Det behøver ikke at give dig hovedpine at skulle styre en maskinpark af computere. Med Microsoft Intune for Education kan I få fuld kontrol og styr på jeres computere og brugere. IT administratorer kan hurtigt og nemt installere, konfigurere, vedligeholde og opdatere enhederne og brugerne.

woman working at computer

Kraftfuldt batteri

Med op til ti timers batteritid er det nemt at klare sig igennem skoledagen. Fra formiddagenes forelæsninger til aftenens undervisning og prøver. Vores computere fra Dynabook er alsidige og pålidelige – lige hvad de studerende har brug for.

woman at computer