Computere beregnet til virksomheder med høje ambitioner

Giv dine kolleger og medarbejdere de værktøjer, de behøver for at få succes. Virksomheder har brug for computere, der lever op til deres krav. Business laptops bør kombinere kraft, præstationer og pris for at levere de bedste bærbare computere til virksomheder – én enhed for hver medarbejder.

Vælg de rigtige bærbare computere til din virksomhed

Når du skal vælge en computer til virksomheden, skal du være opmærksom på, at du vælger en laptop med den rette størrelse, vægt og smidighed, så du kan holde virksomheden i gang, uanset om du er ude på kundebesøg eller arbejder fra dit kontor.

man working at computer

Hvad du skal tænke på, når du vælger en business laptop:

Bærbarhed og tilslutningsmuligheder 

En lille bærbar computer er nem at rejse med, dog ofte på bekostning af batteriet. De bedste computere kombinerer høj ydeevne med batteritid til hele dagen. Desuden kan det, når dine kolleger er ude til møder eller arbejder på afstand, være nyttigt at inkludere en 4G tilslutning til de situationer, hvor wi-fi ikke er tilgængeligt.

computer and accessories

Skærmstørrelse

Fra små og letvægts bærbare computere med 13”-skærme til større 15,6”-skærme. Det kan gøre hele forskellen, når du bærer din computer fra møde til møde. Nutidens skærme med høj opløsning kan vise meget på den samme skærm. Og når det gælder skærmkvalitet, så skal du sørge for at vælge en lys og blændfri skærm, der er behagelig for øjnene.

Vægt

At bære en tung computer rundt hele dagen eller slæbe den med til forskellige møder og konferencerum er ikke det ideelle. Vælg en laptop, som dine kolleger har nemt ved at bære, uanset hvor de befinder sig. Ultratynde og lette computere er meget smidige og nemme at bære.

person putting laptop in bag

Anvend virksomhedens apps og programmer

For at kunne køre nutidens ressourcetunge apps og programmer har du brug for business laptops med den rette processor og hukommelse.

person working at computer

Batteritid

For at dine kolleger og medarbejdere kan blive ved med at arbejde uden at skulle bekymre sig om batteriet, så kan vores arbejdscomputere klare mere end 10 timers uafbrudt drift.

person working at computer

Tilslut det rigtige tilbehør

Tilslut ekstraudstyr og strøm, og overfør data via én port og ét kabel. Alle vores computere fra Dynabook har USB-C tilslutning, og du kan nemt tilslutte docking-stationer, tilbehør og eksterne skærme.

computer and docking station

Touch skærm

Laptops med touch skærm giver brugerne en mere kreativ måde at interagere med computeren og indholdet på. Vælg mellem almindelige computere med touch skærm eller hvorfor ikke vores 2-i-1-enheder med aftagelig touch skærm for at kunne forvandle computeren til en særskilt tablet.

person typing on computer

Sikkerhedsfunktioner

Sørg for at beskytte virksomhedens data med biometriske sikkerhedsfunktioner, for eksempel sikker og nem login med fingeraftrykslæsere og ansigtsgenkendelse.

man working at computer