A man using a laptop
A man using a laptop

Bærbare computere til virksomheder

Kraftfulde præstationer og 100% mobil

Forhold du skal tænke på, når du vælger en bærbar computer

Du har brug for en computer til hver person. Vi ved, at brugeren har brug for en kraftfuld, højt ydende og smidig computer. En computer, der får klaret arbejdet hver dag uden at svigte. 

Størrelse og smidighed
Mindre computere er lettere at rejse med, men har ofte mindre kraft. Vores bedste computere kombinerer både ydeevne og batteritid for at kunne arbejde hele dagen.


Vægt
At bære rundt på en tung laptop hele dagen – eller endda på kontoret – er ikke ideelt. Vælg en bærbar computer, der gør det nemt for dig og dine kolleger at bevæge jer frit og samarbejde, ligegyldig hvor I befinder jer.

Højt ydende 

Ingen ønsker sig en langsom computer. Du har brug for hurtige og pålidelige processorer og meget hukommelse for at kunne bruge nutidens programmer og apps.

Batteri
En arbejdsdag kan let strække sig over otte timer. Sørg for at vælge en computer med et godt og pålideligt batteri. Dynabook har som minimum over 10 timers batteritid.

Business Laptop Kategorier

Vi ved, at forskellige roller kræver forskellige værktøjer, og derfor har vi skabt en serie af de allerbedste letvægts bærbare computere, som alle byder på forskellige specifikationer for at imødekomme dine behov samt et omfattende udvalg af tilbehør.

man working on computer

Business Ultimate

Ultralet, ultratynd, ultrakraftfuld. Når det drejer sig om den bedste computer til virksomheden, er vores Business Ultimate-sortiment det bedste af det bedste. Med høj processorkraft, lynhurtige præstationer og en skærm med høj opløsning er ingen opgave for svær for Dynabook Portégé. 

woman working on computer

Business Advanced

For små og mellemstore virksomheder er det afgørende at finde en balance mellem kvalitet, præstation og pris. Det er hér, at vores Business Advanced-sortiment kommer ind i billedet.

woman working on computer

Business Essential

Vores Business Essential-computere er designet og bygget til at være pålidelige og med fokus på produktivitet, uden at koste det hvide ud af øjnene. Med den højeste sikkerhed og kraftfulde processorer lettes dine tunge arbejdsopgaver.