A man using a Dynabook laptop
A man using a Dynabook laptop

IT og computere

Oplev vores Business laptops til din virksomhed eller undervisning.

IT og computere til virksomheder og undervisning

Dygtige mennesker gør gode forretninger. Men uden den rigtige computer vil de aldrig kunne udfolde hele deres potentiale. Det gælder også for skoler. Uden den rigtige teknik har selv de dygtigste elever svært ved at nå deres mål. Der er hér, vores lette og fleksible computere til virksomheder og undervisning kommer ind i billedet.

Toppræstationer

Letvægts bærbare computere fra Dynabook kombinerer kraftfulde processorer og lynhurtige hukommelser med lav vægt. Ligegyldig om det er et program til at studere eller en grafiktung forretningsplan, så skal du sørge for at vælge en let bærbar computer med fremragende funktioner, der kan klare alle dine arbejdsopgaver. For at være på den sikre side er det en god idé at anvende computere, der har processorer med flere kerner og en hukommelse på mindst 8 GB RAM, da apps og programmer ellers kan køre langsomt.

woman working at computer

Batteri der holder hele dagen

Vi ved, hvor svært det er at arbejde på farten – der er ikke altid et strømudtag indenfor rækkevidde. Derfor har du behov for en computer med lang batteritid. Ligegyldigt om du vælger vores allerbedste lette bærbare computer eller en basismodel, så vil batteriet vare hele dagen.

man working on phone

Fremelsk kreativiteten

Kreativitet er en konkurrencefordel. Det gælder både for virksomheder og skoler. Vores sortiment af bærbare 2-i-1 computere med touch skærm kan hjælpe dig med at udfolde hele din kreativitet – drej touch skærmen eller tag den af, så får du en tablet, som du kan skrive på med en touch pen eller med fingrene.

person typing at computer

Dependable connectivity

Ligegyldigt om du er på kontoret, i klasserummet eller arbejder hjemmefra, så er forbindelser og tilslutninger af afgørende betydning. Vores sortiment af bærbare computere til skolen og undervisning går, præcis som vores lette bærbare computere til virksomheder, aldrig på kompromis med sikre, hurtige og pålidelige tilslutninger. Med USB-C tilslutningen på din computer kan du oplade, samtidig med at den giver netværk, lyd og billede i ét og samme kabel.

computer with accessories

Bærbarhed er en prioritet

Smidighed og bærbarhed er i vores DNA. Dynabooks er lette, og deres flotte design gør dem ideelle til at have med når der skal arbejdes på farten. Og vi fokuserer altid på stabilitet. Med forstærkede samlinger og forstærkede hjørner samt et stærkt tastatur, der kan alt  – er vores lette bærbare computere robuste og bygget til at kunne holde.

person putting computer in bag

Sikkerheden først

Lette bærbare computere til mindre virksomheder. Arbejdscomputere til store virksomheder. Computere til skolen og undervisning. Når det drejer sig om sikkerhed, gør vi ikke nogen forskel. Vores udvalg af lette bærbare computere er udstyret med kryptering og sikre login-muligheder, eftersom sikkerheden altid kommer først. For hurtig og sikker biometrisk login kan du vælge at logge ind med dit fingeraftryk eller ansigtsgenkendelse. 


Vil du gerne vide mere om, hvordan vores IT- og computerudstyr kan fungere for dig? Oplev vores lette bærbare computere.

man working at computer