People in a meeting
People in a meeting

IT-konsulenter

Få hjælp til alt IT-relateret for at mindske belastningen af jeres egne ressourcer. IT konsulent tjenester fra Sharp kan give rådgivning og levere al den support, I har brug for.

Da teknologien fortsætter med at udvikle sig hurtigt, med en bred vifte af valgmuligheder, kan det nogle gange være forvirrende at navigere. Du skal vide, at du træffer de bedste beslutninger for din virksomhed. I mellemtiden har det aldrig været vigtigere at få maksimal værdi ud af enhver teknologiinvestering ved at forlænge levetiden af dine it-aktiver, mens du forbliver omkostningseffektiv og kompatibel undervejs.

Succes afhænger af at opretholde en fin balance: at investere klogt i nye teknologier og samtidig optimere ydeevnen for dem, du allerede har, så længe som muligt. Dette kan være udfordrende, tidskrævende og ressourcekrævende, så det kan være nyttigt at få en hjælpende hånd.

IT-konsulenterne er her for at hjælpe

IT-konsulenter fungerer som teknikere, der er parate til at hjælpe jer med at træffe de rigtige valg for virksomhedens trivsel og levere værdifulde ressourcer, som I måske ikke har adgang til internt. I behøver ikke bekymre jer om, at jeres egne medarbejdere skal bruge deres kostbare tid på at holde styr på og vedligeholde enhederne.

people in a server room

Service designet til dig

Det kan virke lidt skræmmende at samarbejde med en IT-tjenesteudbyder. Det er trods alt jeres virksomhed og jeres IT. Det forstår Sharp – og vi er her for at gøre alt så nemt og fleksibelt som muligt for jer. Vi giver jer adgang til et dybt og bredt spektrum af teknisk kompetence, sammen med de dedikerede ressourcer, der er nødvendige for at levere et veludført arbejde med passende support og vejledning i hele forløbet.

Vi er parate til at rådgive om vigtige forretningsmæssige beslutninger om nødvendigt – for eksempel hvis I vil overføre en tjeneste til en cloud-udbyder – og vi er altid proaktive og fokuserede på at sikre jeres trivsel – både nu og i fremtiden. Alt dette vil spare jer både penge og besvær og holde jeres organisation produktiv.

people in a meeting

Løsninger på enhver hændelse

Sharps IT-konsulenter er der for at holde jeres teknologi på det rette spor med professionel, teknisk support dér, hvor I behøver det mest. Tænk på os som en forlængelse af jeres egen virksomhed. Desuden tilbyder vi en række andre IT-tjenester såsom IT-support, antivirus, backup og internet samt netværk for at holde jer produktive, beskyttet og effektive på alle jeres arbejdsdage.

man working at computer