Reception-sign-in-screen

Gæstestyring

Registrér og spor gæster i din virksomhed sikkert og effektivt med gæstestyring.

Læs mere

Hvad er gæstestyring?

Det er af afgørende betydning for enhver virksomhed at opretholde gæsternes sikkerhed samt sikre forhold. Medarbejderne og gæsterne skal føle sig trygge på arbejdet.

Når virksomhederne ikke har en reception eller en almindelig gæsteindtjekning, hvor gæsterne bydes velkommen og man kan overvåge, hvem går ind og ud, kan sikkerheden på arbejdspladsen blive sat på spil - med potentielle risici for medarbejderne.

Gæstestyring giver virksomheder mulighed for at spore gæster i egne faciliteter og afsides lokaliteter. Eftersom de fleste virksomheder modtager gæster i et vist omfang, normalt en blanding af leverandører, kunder, midlertidigt ansatte og fastansatte, er det afgørende at vide, hvem befinder sig hvor og hvornår i faciliteterne i tilfælde af brand, nødsituationer og større ulykker, med henblik på identifikation.

 

receptionist-visitor-sign-in-screen

Protect the people and places that power your organisation

Ensuring visitor safety and security is a critical part of any business. Employees and visitors must feel protected at work.

Der sparer tid og penge

Gæstestyring

Virksomhederne kan ved at benytte gæstestyringssoftware, såsom berøringsfri indtjekning, registrere gæsterne digitalt.

Systemet gemmer deres oplysninger under besøget, inklusive - deres navn, hvem de besøger, virksomhedens navn, dato og klokkeslæt. Intelligent software sender automatisk en e-mail til den person, som gæsten skal besøge, med alle oplysninger og foto-id for at sikre yderligere, at det er meningen, at de skal være der - det hjælper også med at træffe forberedelser til mødet. Systemet kan desuden informere gæsterne om virksomhedens sikkerhedspolitik og retningslinjer.

Gæstestyring sparer tid for alle, idet gæsterne ikke længere skal vente på, at receptionisten har tid til at tjekke dem ind, og derefter på, at der kommer nogen og henter dem i receptionen.

Hvis du investerer i smart teknologi, kan du imponere dine gæster med problemfri og øjeblikkelig indtjekning, og samtidig sparer du på driftsomkostningerne, idet medarbejderne kan beskæftige sig med mere produktive opgaver.

Visitor management kiosk sign-in

Gæsternes sikkerhed

Track & Trace

Reducér berøringspunkterne, og øg coronasikkerheden med WoLMobile - den mobile gæstestyringsapp

Sharps hidtil mest innovative, mobile app. OnLocation, der kan downloades på alle smartphones, er et fjernkommunikationsværktøj, der gør det nemt for virksomheder og medarbejdere at kommunikere når som helst og hvor som helst

  • Automatisk indtjekning på stedet
  • Vigtige meddelelser - farer, advarsler om indtrængen, meddelelser
  • Øjeblikkelige SOS-advarsler - øjeblikkelig kontakt med udpegede sikkerhedskontakter med tryk på en knap
  • Forventet sluttid - kontakt udsatte medarbejdere og leverandører, hvis de ikke er færdige til tiden.
  • Fjernindtjekning - medarbejdere, der arbejder på afstand, kan tjekke ind på deres geografiske lokation, hvorved man kan opretholde udsatte medarbejderes sikkerhed og sikre, at de udpegede sikkerhedskontakter kan følge med
  • Follow me - udsatte medarbejdere eller medarbejdere, der arbejder på afstand eller alene, kan føle sig trygge ved at anvende Follow Me til at spore deres position, enten ved hjælp af geolokalisering eller konstant sporing

Sharp har et fuldt integreret udvalg af gæstestyringssoftware. Lær mere om OnLocation mobilappen og de automatiserede gæsteindtjekningstjenester.

Visitor management app sign-in

GENERAL DATA PROTECTION REGULATION

Overholdelse af lovgivningen

Det cloudbaserede system, som gæstestyringen kører på, sikrer overholdelse af GDPR.

Dataene gemmes udelukkende til registrering og sporing, og der er fuld gennemsigtighed for gæsterne, hvad angår brugen af de indsamlede informationer.

Før i tiden blev der i forbindelse med den fysiske indtjekningsproces efterladt oplysninger i bøgerne, inklusive fulde navne, besøg, bilnummerplader og endda telefonnumre, der var tilgængelige for alle. Der fandtes ikke nogen dataforordninger. Virksomhederne kan nu forsikre gæster og medarbejdere, der tjekker ind, om, at deres oplysninger kun er tilgængelige for de afdelinger, der skal behandle oplysningerne.

Visitor Management signature