Printsikkerhed

Beskytter du dine data?

Sharp byder på et omfattende udvalg af produkter, der gør det muligt at styre printsikkerheden på en måde, der passer til enhver organisations type og størrelse, så du kan arbejde effektivt og samtidigt holde styr på omkostningerne forbundet med udskrivning. Vi vil også hjælpe dig med at udarbejde politikker og kontrollere adgangen til - og sikkerheden forbundet med - udskrivning.

Ved at give enkeltpersoner tilladelser og kontrollere, hvordan de tilgår printerflåden, hvad de må og ikke må - på afdelings- eller individuelt niveau - kan du oprette en udskrivningsstyringspolitik. Alle kan forsøge at udskrive eller logge på MFP'en, men den reagerer kun, hvis de råder over de påkrævede autorisationer og tilladelser.

Som tilvalg kan IT-administratorerne eller virksomhedsejerne gøre det nemmere at logge på med en PIN-kode eller kortlæser, tildele kreditbegrænsninger til enkeltpersoner eller grupper og indføre en kundefaktureringsmodel i deres virksomhed, så omkostningerne kan påregnes afdelinger, projekter eller kunder. Al anvendelse af enhederne registreres med henblik på kontrol.

Product-MX-M1206-scanning-paper

Unsecure printing practices

IT-sikkerhedsbrud gennem netværksenheder som MFP'er og printere er en realitet - og bliver værre, efterhånden som de nye sårbarheder udnyttes. De kan spænde fra et netværk, der er kompromitteret af en åben gate, til en menneskelig fejl, hvilket kunne være så simpelt som at efterlade et dokument, der indeholder følsomme oplysninger, i outputbakken. Uanset hvordan de opstår, kan sådanne overtrædelser gøre betydelig skade på din virksomhed – både økonomisk og kommercielt.

Sikring af printinfrastrukturen – på tværs af kontormiljøet – er nu en strategisk prioritet, men vi forstår også, at let adgang til print er afgørende.

Så Sharp har introduceret Smart Security Service - et innovativt sikkerhedstilbud "som en service", der hjælper dig med at forstå truslerne mod din virksomhed og giver dig beskyttelse på enheden, der er skræddersyet til dit individuelle kontorbehov.

Man-pressing-lock-icon-on screen

Samarbejde om den printsikkerhed, du har brug for

Smart Security Service

Sharp hjælper IT-administratorer og organisationer med at opnå optimal dokumentsikkerhed. Sharps Security Suite kan forhindre uautoriseret adgang til dit netværk og dine mest fortrolige oplysninger med sikkerhedsforanstaltninger, der er designet fra bunden af.

Vores multifunktionssystemer anvender en tilgang til beskyttelse bestående af flere lag, som giver 
bedre kontrol over brugere, enheder, porte, protokoller og programmer, der har adgang til Sharps multifunktionssystemer på dit netværk.

People-around table-having meeting