Kontakt os

Windows collaboration display fra Sharp

Gå ind, kobl jer på, og begynd samarbejdet

Verdens første certificerede Windows collaboration display fra Sharp er morgendagens 4K 70-tommer interaktive skærm. Den lever op til Microsofts specifikationer og den fungerer også gnidningsfrit med Microsoft Office 365.

WCD er udstyret med indbyggede IoT-sensorer og kan anvendes til at optimere omgivelserne i dine smarte møderum og samarbejdsområder.

Find ud af mere ved at downloade rapporten nedenfor fra Sharp og arbejdspladspsykolog dr. Oseland om "Creating the perfect meeting environment": Hvordan IoT-sensorer og smart bygningsledelse vil forbedre samarbejde og trivsel i møder.

Pris for vores Windows collaboration display

  • 2019 Top New Technology (TNT) pris for skærme. Magasinerne CE Pro og Commercial Integrator.
  • Best New Collaboration Board in the 2019 Best of ISE Awards. rAVe publications.

Altid smartere møder

I behøver blot, helt enkelt. at tilslutte jer Windows collaboration display fra Sharp. USB-C-kablet gør det muligt at oprette forbindelse hurtigt og nemt, så I straks kan komme i gang med arbejdet.

Uanset hvor I befinder jer, i møde-, bestyrelses- eller undervisningslokaler, kan I spare op til 10 minutter*, idet I ikke behøver vente med at starte mødet og bruge tid på at opsætte videokonference for de personer, der deltager på afstand.

Med vores prisvindende, kapacitive touch-teknologi audio og video kombineret med de bedste, tilgængelige samarbejdsværktøjer såsom Microsoft 365 og Microsoft teams vil jeres møder nå nye højder.

* Undersøgelse foretaget af Total Economic Impact™, Forrester Consulting, februar 2016.

Altid smartere bygninger

Med IoT-sensor hub, der omfatter en komplet række sensorendepunkter, er det muligt at overvåge mødeomgivelserne i den smarte bygning, med særligt fokus på disse forhold:

  • Mødernes hyppighed
  • Temperatur og fugtighed
  • Lys i omgivelserne
  • Luftkvalitetsniveauer

Denne smarte intelligens giver bl.a. mulighed for optimal temperatur, tilgængelighed og integration med rumbookingsystemer, hvilket sammenlagt giver optimale forhold i mødelokalerne.

Altid et smartere indblik

Nye cloud-baserede tjenester byder på spændende måder til at administrere data og få nyt indblik i styring af ressourcerne. Dataene fra sensorene kan bearbejdes ved hjælp af Al-algoritmer hos cloud-tjenesten eller ganske enkelt renses og sendes tilbage med henblik på øjeblikkelig anvendelse. På Azure Digital Twins-platformen kan der tilføjes innovative abonnement-apps, der giver konkrete fordele ved administreringen af faciliteter eller ganske enkelt gør mødelokalerne mere komfortable.

Udfyld nedenstående formular, og du kan downloade rapporten "Creating the perfect meeting environment"

loading