Kontakt os

Windows collaboration display fra Sharp

Gå ind, kobl jer på, og begynd samarbejdet

Verdens første certificerede Windows collaboration display fra Sharp med Skype for Business certification, er morgendagens 4K 70-tommer interaktive skærm. Den lever op til Microsofts specifikationer og den fungerer også gnidningsfrit med Microsoft Office 365.

WCD er udstyret med indbyggede IoT-sensorer og kan, sammen med Microsoft Azure Digital Twins, anvendes til at optimere omgivelserne i dine smarte møderum og samarbejdsområder.

Find ud af mere ved at downloade rapporten nedenfor fra Sharp og arbejdspladspsykolog dr. Oseland om "Creating the perfect meeting environment": Hvordan IoT-sensorer og smart bygningsledelse vil forbedre samarbejde og trivsel i møder.

Pris for vores Windows collaboration display

  • 2019 Top New Technology (TNT) pris for skærme. Magasinerne CE Pro og Commercial Integrator.
  • Best New Collaboration Board in the 2019 Best of ISE Awards. rAVe publications.

Altid smartere møder

I behøver blot, helt enkelt. at tilslutte jer Windows collaboration display fra Sharp. USB-C-kablet gør det muligt at oprette forbindelse hurtigt og nemt, så I straks kan komme i gang med arbejdet.

Uanset hvor I befinder jer, i møde-, bestyrelses- eller undervisningslokaler, kan I spare op til 10 minutter*, idet I ikke behøver vente med at starte mødet og bruge tid på at opsætte videokonference for de personer, der deltager på afstand.

Med vores prisvindende, kapacitive touch-teknologi og Sharp for Business certified audio og video kombineret med de bedste, tilgængelige samarbejdsværktøjer såsom Microsoft 365 og Microsoft teams vil jeres møder nå nye højder.

* Undersøgelse foretaget af Total Economic Impact™, Forrester Consulting, februar 2016.

Altid smartere bygninger

Med IoT-sensor hub, der omfatter en komplet række sensorendepunkter, er det muligt at overvåge mødeomgivelserne i den smarte bygning, med særligt fokus på disse forhold:

  • Mødernes hyppighed
  • Temperatur og fugtighed
  • Lys i omgivelserne
  • Luftkvalitetsniveauer

Denne smarte intelligens giver bl.a. mulighed for optimal temperatur, tilgængelighed og integration med rumbookingsystemer, hvilket sammenlagt giver optimale forhold i mødelokalerne.

Altid et smartere indblik

Nye cloud-baserede tjenester byder på spændende måder til at administrere data og få nyt indblik i styring af ressourcerne. Dataene fra sensorene kan bearbejdes ved hjælp af Al-algoritmer hos cloud-tjenesten eller ganske enkelt renses og sendes tilbage med henblik på øjeblikkelig anvendelse. På Azure Digital Twins-platformen kan der tilføjes innovative abonnement-apps, der giver konkrete fordele ved administreringen af faciliteter eller ganske enkelt gør mødelokalerne mere komfortable.

Altid et smartere kontormiljøet

 

Collaboration display byder på en række funktioner, der forbedrer teamarbejdet, og det er den første skærm, der er udstyret med smarte sensorer, der måler temperaturen og fugtigheden, det omgivende lys og luftkvalitetsniveauerne.

Skærmen og Sharp WorkSpaces giver dig et betjeningspanel med miljømæssige data, som ikke tidligere har fulgt med sådan en omkostningseffektiv løsning baseret på enkel teknologi.

Windows collaboration display og Sharp WorkSpace Intelligence danner sammen med cloud-baserede platforme såsom Microsoft Azure udgangspunktet for anvendelse af smarte systemer. Hvis du for eksempel kender temperaturen i et møderum, og du kan sende disse data til cloud-tjenesten, og hvis cloud-tjenesten kan give dit varme- og kølesystem besked om at blive aktiveret, så har du et system, der tilpasser sig den måde, dine møderum bliver anvendt på.

IOT-sensorer og smarte bygninger vil forbedre personernes velvære til møder

Udfyld nedenstående formular, og du kan downloade rapporten "Creating the perfect meeting environment"

loading