Kontakt os

Derfor anvender Sharp Mini OPS-moduler i sin nye skærmgeneration

Sharp forsøger hele tiden at forbedre sine digitale skærme. Vores seneste innovation er en Mini OPS-kortplads og tre Mini OPS-tilvalg. Nedenfor gennemgår vi, hvad disse består af, og hvordan de kan fremme din virksomhed.

Digitale reklameskilte er i sandhed blevet myndige. En aktuel rapport peger på, at dette marked vil være 184 milliarder kroner værd i 2023. Butikssektoren er i øjeblikket det område med de fleste nye installationer til butiksreklame. Brugen af storformatskærme stiger også inden for virksomhedssektoren. Mange virksomheder placerer skærme i receptionen, i mødelokaler samt i kontorlandskabet til informationsdeling.

Eftersom storformatskærme anvendes til flere og flere formål, har Sharp gjort sine seneste modeller mere fleksible takket være en Mini-OPS-udvidelsesplads og OPS-moduler, som gør det muligt at modificere eller tilføje funktioner ved hjælp af nye moduler efter behov.

Mini OPS er en moderne og mindre version af den oprindelige Open Pluggable Specification (OPS), som blev introduceret af Intel i 2010, og som er blevet en international standard. Mini OPS-formatet udnytter Intels seneste og mere energivenlige kredsopsætninger. De moduler, som Sharp har udviklet, muliggør en række nye funktioner, eksempelvis at gøre skærmen mere intelligent eller tilføje yderligere tilslutningsmuligheder.

Sharps første Mini OPS-lanceringer består af tre moduler, som kan anvendes med den nye generation af Sharp PN-R-skærme og Sharps BIG PAD PN-40TC1 til mødelokaler. Disse moduler – Win10 PC, Wireless Casting (BYOD-skærm spejling) og HDBaseT Receiver – giver yderligere funktioner for indhold og interaktivitet. På længere sigt planlægger Sharp, at Mini OPS-kortpladsen skal indgå som standard i hele sortimentet.

Sharp Mini OPS PC-modulet (PN-ZB03PC) giver brugeren en elegant, computerbaseret version af Windows 10 IoT med professionelt udseende. Der skal ikke trækkes nogen computerkabler, eftersom modulet rent faktisk konverterer skærmen til en komplet computer, der er kompatibel med alle typer kundetilpasninger.

Mini OPS PC er en standardcomputer med Windows 10 IoT og 64 GB lagerplads på en flashdisk (SSD). Den kan anvendes som en selvstændig computer, hvilket indebærer, at du kan anvende USB-tastatur og mus til installation og konfigurering og køre tilpasninger præcis som på en almindelig fritstående Windows-computer.

Denne løsning bliver betydelig mere fleksibel at anvende end medieafspillere, der er tilsluttet skærmen. Medieafspillere har normalt begrænset formatunderstøttelse og også begrænset skemalægningsfleksibilitet. Med Mini OPS PC-modulet begrænses du imidlertid ikke af format eller filstørrelse, og eftersom modulet har en netværksport, har man alle fordelene ved internettilslutning, samt at indholdet kan lagres hvor som helst. De to USB-porte indebærer desuden, at yderligere enheder, som muliggør ekstra funktioner og ydeevne, nemt kan tilsluttes computeren.

Sharps modul Mini OPS Wireless (PN-ZB03W) understøtter mange trådløse standarder, så brugerne kan dele information til et digitalt reklameskilt eller møderummets samarbejdsløsning via deres bærbare computer, smartphone eller tablet.

Fordelen ved denne løsning i et butiksmiljø er tydelig, da brugerne hurtigt kan tilslutte og udveksle eller opdatere information på skærmen. Med PN-ZB03W-enhedens øjeblikkelige tilgængelighed og indbyggede Direct Drawing-funktionalitet kan brugerne udnytte hurtigt, gennemsigtig deling af indhold, hvilket i praksis gør skærmen til en fælles flipovertavle.

Det modul, som måske er mest interessant for butiksindehavere, er  Sharp Mini OPS HDBaseT Receiver (PN-ZB03H). Når dette modul tilsluttes på Sharp-skærmens bagside, kan data, som sendes til skærmen, styres uden tab af kvalitet fra længere afstand, end hvad der normalt er muligt. Opløsninger op til 4K understøttes uden problemer.

Kabler til standardtilslutninger kan normalt være maksimalt fem meter lange, hvis god signalkvalitet uden forstyrrelse eller tab af data skal garanteres. Med HDBaseT-modulet kan længden imidlertid øges op til 100 meter. Dette er ideelt for butikker og andre salgssteder, som behøver en skærm i butikkens forreste del, og medieafspilleren – som kan være en stationær eller bærbar computer eller Blu-Ray-afspiller med HDMI-udgang – i et bagvedliggende rum eller på et kontor på en anden etage.

Skærmen kan dermed placeres hvor som helst i butikken med bibeholdt billedkvalitet, samtidigt med at indholdet opdateres på en bekvem måde. Mini OPS-teknikkens åbne arkitektur indebærer, at Sharp og sine partnere kan tilføje yderligere moduler i fremtiden, og at brugeren kan tilføje eller opgradere funktioner, når disse blive tilgængelige.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om Sharp PN-R-skærmene, og hvordan vores Mini OPS-tilvalg kan fremme din virksomhed, så kontakt os for en demonstration.

Links

Sharp Mini OPS PC

 

 

 

Kontakt

STEFAN LÖGDBERG
Nordic Commercial Director
stefan.logdberg@sharp.eu

Social