Kontakt os

Video vægmodeller

Sommetider er selv de største LCD-skærme ikke store nok til at udføre opgaven. Der er tidspunkter, hvor kun en hel videovæg er nok. Og det er her, du skal bruge en videovægmodel fra Sharp.

Sharp har ført viden om videovægge længere frem med en række skærme, der overvinder de begrænsninger, der findes i andre systemer.

Den ultraslanke frontramme, vil eksempelvis reducere afstanden mellem skærmene, så der skabes en virkelig effektfuld videovæg, som ikke vil distrahere dig. Skærmene kan monteres i en lodret eller vandret konfiguration for at opnå den bedste udnyttelse af ledig plads og næsten sømløse kanter gør det muligt for dig at etablere videovægge i næsten alle størrelser og formater med stor indvirkning.

Høj lysstyrke betyder, at din videovæg vil klare sig godt på selv de mest oplyste steder, og takket være vores høje kontrastteknologi bliver dine billeder synlige på en overraskende stor afstand. Klare hvide toner og livagtige farver, den dybeste sort og en ensartet lysstyrke skaber tilsammen en videovæg, der skal opleves for at blive troet.

Videovægge

 • Videovæggens visningsfunktioner - PN-V-serien

  Oversigt

  Med den tyndeste ramme i 60” diagonal-klassen* er PN-V-serien standarden for flerskærmsvideovægge. Lodret og vandret kompatibilitet, lysdiodebaggrundsbelysning over hele gitteret og næsten usynlige grænser hjælper dig med at skabe videovægge med stor effekt i næsten alle størrelser og formater.

  * Baseret på offentliggjort information pr. 8. juni 2010 for lysdiodeskærme på 60 tommer eller større.

 • Forstørrelse (zoom) visningstilstand

  (for op til 25 skærme)

  Forstørrelse (zoom) visningstilstand kan udbrede et billede over 25 skærme (i en 5 x 5 konfiguration) fra en PC. Funktionen til justering af rammebredde eliminerer næsten fejljustering og forbedrer det forstørrede billede på en flerskærmsopstilling.

 • Lysdiodebaggrundsbelysning over hele gitteret

  Ensartet lysstyrke med lavt energiforbrug

  For at give PN-V-serien mere ensartet lysstyrke end konventionel CCFL* baggrundsbelysning kan tilbyde, har Sharp placeret lysdiodeelementer over panelet bag lagene af flydende krystal, hvilket sikrer, at Sharp’s flerskærmsopstillinger er lyse, smukke og ensartede.

  * Cold Cathode Fluorescent Lamp

 • PN-ZR01 (for PN-V60X-serien) & PN-ZR01A (for PN-V551) kontrol-kit

  (Sælges separat)

  Når en af skærmene i en flerskærmskonfiguration er udstyret med en sensorboks til fjernbetjening, kan alle skærmene bekvemt betjenes via én fjernbetjeningskontrolenhed. Og for at hjælpe med de samlede energibesparelser justerer en lysstyrkesensor automatisk lysstyrken af baggrundsbelysningen, så den passer til det omgivende lys.

 • Næsten ubegrænsede visningsmuligheder

  Takket være PN-V-seriens ultra-slanke ramme er grænserne mellem naboskærme næsten usynlige (6,5 mm* brede i PN-V60X-serien) og 3,5 mm* (i PN-V551). Når de bliver brugt i en videovægskonfiguration giver dette mulighed for visning af klare billeder i høj kvalitet og i næsten alle størrelser og formater. Og med 24/7 certificeret pålidelighed, 3-års on-site reservedele og arbejdsløn begrænset garanti, og ENERGY STAR®-kvalificeret, er PN-V-serien designet til at være usædvanligt pålidelige.

  * Does not include the gap between the monitors.

 • Oprettelse af dynamiske videovægge

  Enheder: cm (mål er tilnærmelser, der inkluderer rammebredden)

  Næsten ethvert antal skærme i PN-V-serien kan sættes sammen til at skabe flerskærmsvideovægge med stor effekt. Disse konfigurationer kan styres via RS-232C eller over et netværk.* Enkelheden ved kontrol og integration hjælper med at forenkle design og installation af avancerede videovægsopstillinger af næsten alle størrelser og formater.

  PN-ZB02 input/output udvidelseskortet er påkrævet til netværkskontrol i PN-V60X-serien. PN-V551 har indbygget netværksgrænseflade.