Kontakt os

Vertikale markeder

Valg af den rigtige LCD-skærm er afgørende. Hver gang nogen ser på den - hvad enten de er kunder, kolleger eller konferencedeltagere - skaber kvaliteten og klarheden i din digitale skiltning et stærkt og varigt indtryk.

Vores udvalg af kommercielle skærme og digitale skiltningsskærme omfatter skærme til en bred vifte af specialiserede anvendelser i bestyrelseslokaler, store mødelokaler og undervisningslokaler, f.eks. vores BIG PAD interaktive whiteboards gør det nemt at kommunikere komplekse emner og fremme samarbejde og deltagelse i gruppedeltagelse.

Til områder i detailhandelen vil vore 4K-skærme formidle dit budskab med imponerende, opsigtsvækkende klarhed, som får folk til at stoppe op og være opmærksomme.

Ved offentlige arrangementer, showrooms, messer, udstillinger, foyerer er vores firmaskiltnings-løsninger ideelle til reklame og videoer, der løber i sløjfe, der informerer og underholder.

Uanset hvad du leder efter, fra prisbillige LCD-skærme fra brug tæt på til imponerende, betagende 4K-skærm vægge og alt derimellem er der en Sharp digital skiltnings løsning, som sørger for, at dit første indtryk virkeligt tæller.

 • Uddannelse

  Skab og bevar forbedrede læringsmiljøer i hele uddannelsessektoren. I folkeskoler og ungdomsuddannelser, videregående uddannelser, gymnasier, universiteter og videre ind til virksomheds- og voksenuddannelse, kan muligheden for at optimere engagement og stimulere eleverne realiseres med vores innovative, professionelle skærme. På trods af kombinationen af avanceret højdefinitions- og touchscreen-teknologi med evnen til at integrere via trådløs forbindelse til andre enheder sikrer Sharps ekspertise og forståelse, at disse avancerede fordele er intuitive og nemme at bruge for at sikre, at lærerne kan fokusere på deres undervisning og ikke teknologien.

  Bring læring til live på tværs af alle aldersgrupper med meget stimulerende og engagerende visuel information. Lærere og elever kan samarbejde og nyde en mere produktiv læringsoplevelse med interaktivitet, som er muliggjort af Sharps BIG PAD.

  Videregående uddannelse

  Skab og levér overbevisende interaktive præsentationer ved hjælp af annotation for at øge forståelsen af materialet og opmuntre til samarbejde mellem studerende og undervisere for at skabe en mere fordybende, lærerig oplevelse. Brug Sharps professionelle skærme i foyeren, receptionen og andre kommunale områder for at sikre, at alle elever er klar over vigtige oplysninger og meddelelser.

  Træningscentre

  Byd delegerede velkommen inden for virksomheds- og voksenuddannelsesscenarier, og giv relevant information med effektiv og meget synlig digital skiltning i receptionsområder. Optimér deres engagement og interaktion inden for forelæsninger og vejledningssessioner med Sharps BIG PAD interaktive skærme, touchskærme og innovative Sharp-software, som muliggør forbedret præsentation, samarbejde og deling.

  Casestudie: Caister School

 • Kontormødelokaler

  Behovet for at yde et positivt og varigt indtryk i det konkurrenceprægede erhvervsliv har aldrig været større. Sharps førende innovation og ekspertise i sin klasse giver mulighed for, at organisationer kan drage fordel af nye standarder for præsentation og visning. Lige fra at skabe en mindeværdig og imponerende velkomst i receptionsområder over muligheder for interaktive mødelokaleegenskaber og videokonferencer til evnen til at vise og arbejde med komplekse og detaljerede finansielle oplysninger på ultrahøjdefinitionsskærme, er der ingen grænse for det bidrag, som Sharp Visual Solutions kan yde til virksomhedens arbejdsmiljø.

  Mødelokale og bestyrelseslokaler

  Stimulér nye niveauer af engagement og interaktion inden for præsentationer og videokonferencer med en Sharp BIG PAD interaktiv skærm i stort format. BIG PAD kombinerer skærmstyrken med annotation på skærmen for at give en samlet løsning for præsentationer. Brug Sharps Touch Display Link-software til at tillade delegerede at udveksle oplysninger og samarbejde mellem BIG PAD og mobile enheder, eller installér en 20"-touchskærm med BIG PAD for at tillade mere fleksibilitet i præsentationsstilen.

  kontor

  Omdan receptionsområder til mindeværdige og dynamiske miljøer for at styrke din organisations troværdighed og anseelse. Kombinér videovæg med højdefinitionsskærme for at forbedre førstehåndsindtryk og fremvise din virksomheds legitimationsoplysninger med individuelle, digitale skærme, der kommunikerer personlige besøgshilsner for at skabe en professionel og alligevel indbydende tone til møder.

  Finans

  Muliggør maksimal klarhed over detaljerede oplysninger i handelsrummiljøer ved at bruge vores ultrahøjopløsningsskærme, enten enkeltvis eller i flere konfigurationer. Giv forbedret produktivitet og pladseffektivitet i skrivebordsscenarier, når der arbejdes med omfattende og komplekse data.

  Casestudie – BMW

 • Detailhandel & skiltning

  Stimulér søgning, og forbedre butikkens appel dramatisk med Sharps professionelle skærme med stor gennemslagskraft for at optimere brandidentitet og genkendelse inden for travle detailhandelsmiljøer. Vores ekspertise kan bidrage til at styrke troværdigheden ved at skabe mindeværdig butiksatmosfære, muliggøre kommunikation af årstidsmæssige, taktiske og salgsfremmende budskaber i hele butikken og introducere nye innovative måder at optimere engagement med kunder og  øge salget.

  I selv de mest udfordrende og konkurrencedygtige detailhandelmiljøer kan Sharps ekspertise og innovation altid levere en løsning, der vil gøre et varigt indtryk på såvel kunder som kundeemner.

  Detailskiltning

  Kombinér vores ultra slanke bezel-højdefinitionsskærme, der fås i størrelser op til 90", til at skabe iøjnefaldende, professionelle skærme til at fange fantasien, styrke brandappel og generere en uforglemmelig butiksatmosfære. Vores skærme med høj lysstyrke giver markante butiksfacade- og vinduesinstallationer, mens leveringen af sæsonmæssige, taktiske og salgsfremmende budskaber kan styres via centralt styret PC ved hjælp af Sharps Digital Signage Software. Sharps digitale skærme er specielt udviklet til at fungere i både stående og liggende retning for at optimere direkte til kunden i butikskommunikation.

  Skrankesalg

  Vores innovative touch-skærme kan muliggøre interaktive demonstrationer og meget effektiv deling af digitale data eller oplysninger på en-til-en-basis for at maksimere kundernes engagement og øge potentialet for konvertering til salg.

  Kiosk

  Sharps touchscreen-teknologi i faste kiosk- eller salgsterminalsapplikationer kan levere yderligere kundeinteraktion og levere kigge- og købemuligheder uden behov for at involvere personale.

  Casestudie - Furla

  Casestudie - City Gross

 • Fritid & museer

  Forbedre fritidsmiljøer, og styrk underholdningsoplysninger i hele denne dynamiske og stærkt konkurrenceprægede branche. Maksimér appetitappel i restauranter med højopløsningsskærme, del flere videoer eller aktiv programmering i barer, klubber og fitnesscentre for at appellere til alle kunder på samme tid, skab unik og mindeværdig atmosfære i hotellets lobby og receptionsområder for at styrke troværdighed og differentiering.

  Omdan statiske udstillinger og museumsudstillinger til engagerende, interaktive oplevelser med tilføjelse af touchscreen-teknologi og videoskærme.

  Sharp forstår behovet for at optimere enhver kundeoplevelse og forpligter sig altid til at bruge deres ekspertise til at realisere hver eneste mulighed.

  Restauranter og barer

  Skabt ønskelige og mindeværdige underholdningsmiljøer med multipel fremvisning af aktiv programmering eller videoer på vores højdefinitionsskærme. Indfør kommunikation med stor virkning af menuer, priser eller tilbud med vores digitale skiltning, eller indfør nye måder at bestille med interaktive bordpladetouchscreens.

  Hoteller

  Giv et uforglemmeligt første indtryk, og udvid en varm velkomst i receptionsområder med vores store skærme, og kommunikér vigtige gæsteoplysninger dag og nat på skærme, der er udviklet specielt til at blive brugt døgnet rundt.

  Udstillinger og museer

  Maksimér værdsættelse af og interaktion med udstillinger med vores ultrahøjdefinitionsskærme, der giver mulighed for nærbilledepåskønnelse af de fineste detaljer, mens Sharps touchscreen-teknologi i skærmen kan muliggøre nøjagtig udvælgelse af specifikke områder af interesse.

  Casestudie - Photographers' Gallery

 • CAD & Design

  Vi er stolte over, at vores forpligtelse til kvalitet og innovation opfylder kravene fra professionelle designere, for hvem skærmen er et vigtigt redskab for at udføre deres håndværk. Vores IGZO-skærme med ultrahøj opløsning leverer absolut billedkvalitet og nøjagtig gengivelse af de fineste detaljer, herunder exceptionel farvenøjagtighed, mens Sharp-touchscreen-teknologi gør det muligt for CAD-designere, kreative og professionelle grafikere og videospilsudviklere at interagere direkte med billeder og nyde enestående detaljer for at sikre total nøjagtighed, uanset om de arbejder med mus eller pen.

 • Transportinfrastruktur

  Kommunikér tydeligt vigtige oplysninger til mange forsamlede og forbigående publikum i selv de mest fysisk krævende miljøer. Ved at forstå de unikke udfordringer ved 24/7-funktion på steder med høje niveauer af støv, vibrationer og temperaturændringer, leverer Sharp-ekspertise absolut pålidelighed og holdbarhed. Takket være vores engagement i innovation og kvalitet tilbyder vi LED-højopløsning i store skærmformater op til 90" for at sikre læsbarheden af ​​komplekse og konstant skiftende detaljer i klart oplyste miljøer eller dagslysmiljøer, alle specifikt udviklet til at tillade stående eller liggende installationer.

  Digital skiltning

  Maksimér detailomsætning og engagement med massepublikum i områder med stor menneskevrimmel med Sharps digitale skiltning, der er førende i sin klasse og specielt udviklet til at levere den holdbarhed, der kræves af sådanne fysisk udfordrende steder.

 • Udlejning & opsætning

  Udnyt skalastyrken med dramatiske, iøjnefaldende videovægge i stort format. Skab et kraftfuldt og mindeværdigt visuelt midtpunkt ved arrangementer i alle størrelser med fleksibel modulvideovægsteknologi. Vores innovative, ultratynde bezel-skærme kan bruges modulopbygget til at opfylde de præcise krav til enhver begivenhed med individuelle skærme med op til 90"-skærmstørrelser og flere lysstyrketilstande, billedklarheden vil altid være optimeret under alle forhold.

  Uanset om det er en koncert, en udstilling, en virksomhedsbegivenhed eller omkredsskiltning ved sportsbegivenheder på enten permanent eller midlertidig basis, kan du med Sharps ekspertise være sikker på at skabe en positiv og imponerende effekt på publikum i alle størrelser.

 • Sundhedspleje

  Når absolut nøjagtighed og visuel klarhed ikke bare er ønskeligt, men vigtigt, har Sharp ekspertisen og innovationen og er førende i sin klasse til at levere. Interaktiv touchscreen-teknologi i stort format og ultrahøjopløsningsskærme bringer afgørende detaljer til medicinsk uddannelse, mens patientkonsultation på tværs af praktiserende læger, speciallæger og tandlæger kan forbedres gennem udveksling af vigtige oplysninger helt detaljeret.Vores teknologi kan bidrage til at skabe en beroligende stemning og muliggøre formidling af vigtige eller kommercielle budskaber til at omdanne et venteværelse til et positivt og behageligt miljø.

  Medicinsk uddannelse

  Vores ultrahøjdefinitionsbilledkvalitet leverer nøjagtig gengivelse af de mindste vitale oplysninger, mens Sharps BIG PAD interaktive skærme i storformat med annotationssoftware tilbyder et fleksibelt, fuldt interaktivt og engagerende læringsværktøj.

  Patientkonsultation

  Forbedre en-til-en-konsultation med muligheden for at se billeder, testresultater, scanninger, behandlinger og andre visuelle oplysninger med Sharps ultrahøjdefinitionsteknologi og på skærmannotationsmuligheder.

  Venterumsskiltning

  Generér et positivt og beroligende miljø med Sharp-skærminnovation, der muliggør formidling af klare og relevante konsultationsoplysninger, der giver underholdning til ventende patienter og genererer yderligere indtægtskilder gennem relevante kommercielle meddelelser.

  DICOM-billedbehandling

  Nem gennemgang af DICOM-billedbehandling i medicinske anvendelser og kliniske omgivelser med de nyeste, trådløse BIG PAD-produkter, som har indbygget DICOM-emulering.

 • Udsendelse og postproduktion

  Vores forpligtelse til topkvalitet og innovation afspejles af, i hvilket omfang Sharp-løsninger er til at regne med i de teknisk krævende professionelle udsendelses- og videoproduktionsbrancher, uanset om det er i studiet, på stedet eller i specialiserede postproduktionsstudier.

  Fra højt profileret udsendelsesanalyse og præsentationsværktøjer eller videovægsstudiebaggrund i stort format til at levere den ultrahøjopløsningskontrolpakke og locationskærme, leverer Sharp-ekspertise niveauer af billedkvalitet og detaljeret teknisk kontrol, der efterspørges af de mest krævende fagfolk.

  Postproduktion og redigering

  Disse udfordrende faglige miljøer kræver skærme med det højeste niveau af funktioner, herunder absolut billedkvalitet, farvenøjagtighed og fuld kontrol over billedindstillinger. Sharps professionelle skærme kan levere disse nødvendige krav.

  På kamera

  Sharp-teknologi tilføjer øgede niveauer for appel til studiekulisser med enkelte eller flere skærmkombinationer af vores tynde bezel-ultrahøjopløsning, og giver mulighed for dynamiske multiskærmsvideovægsbaggrunde, og vores BIG PAD interaktive skærm muliggør medrivende analyse af højt profilerede sportsgrene, herunder fodbold og motorsport

  Væk fra kameraet

  I takt med at de professionelle krav til location og kamerafeedskærme bliver ved med at stige, så gør vores forpligtelse til at levere de højeste standarder det også. Vores ultrahøjopløsningsskærme leverer afgørende udsendelsesstandardbilledkvalitet, farvetemperaturkontrol samt overscans- og underscansegenskaber for at sikre, at udsendelsesfagfolkene har fuld kontrol og absolut nøjagtighed både i studiet og on location.