Kontakt os

Tag fat på behovene på vertikale markeder

Sharp er velkendt for vores pladsbesparende små kontorprintere og vores energieffektive virksomhedsprintere, men vidste du, at vores løsninger strækker sig ud over verdenen for virksomhedsprintere for at tage fat på behovene i udvalgte vertikale markeder?

Ministerier, juridiske og finansielle virksomheder, uddannelsesinstitutioner, hotel- og restaurantbranchen, sundhedssektoren - uanset hvad dit speciale er, vil du finde ud af, at Sharp har løsninger, der tilfredsstiller dine specifikke behov.

Faktisk omfatter vores sortiment også højtydende sort/hvid og farve multifunktionsprintere (MFP’er), hurtige og alsidige storformat-printere og et udvalg af softwareløsninger og Administrerede tjenester, der fremmer effektivitet og produktivitet på enhver arbejdsplads. Her er et par eksempler:

 • Lokal- og centralregering

  Sharp’s pålidelige printteknologi har gjort det muligt at fremstille udskrifter med fuldstændig sikkerhed. Vores storformat-printere og MFP’er gør det nemt at oprette en række dokumenter og fuldt færdige brochurer, som ellers ville kræve tredjeparts kommercielle printere.

 • Uddannelse

  Skoler, gymnasier og andre uddannelsesinstitutioner, som er på udkig efter prisbillig udskrivning med gode miljømæssige akkreditiver, top-sikkerhed og nem dokumenthåndtering vil du finde det hos Sharp. Adskillige af vore virksomhedsprintere, storformat-printere, og selv vores prisbillige små kontorprintere er populære i uddannelsessektoren.

 • Juridiske og finansielle virksomheder

  Advokatfirmaer og finansielle organisationer vil sætte pris på letheden, hvormed vores virksomhedsprintere og MFP’er kan bruges til at oprette og styre konfidentielle dokumenter med et verificerbart revisionsspor. Yderligere kan du helt slette alle spor af data fra maskinen, når det bliver aktuelt at udskifte den.

 • Sundhed

  Omkostninger og sikkerhed er måske endnu vigtigere i sundhedssektoren end noget andet vertikalt marked. Derfor har vi designet en række virksomhedsprintere og MFP’er - og storformat-printere – med en konkurrencedygtig omkostning pr. side og nogle af de strengeste sikkerhedsforanstaltninger i branchen.

 • Hotel og restaurant

  Vi forstår den hurtigt-handlende verden med stramme tidsfrister af virksomhedsdrevet gæstfrihed. og det tryk, der lægges på hoteller, hvor image er alt, og der kun gives én chance for at gøre tingene rigtigt.

  Nu kan du imponere dine gæster med Sharp multifunktionsmaskiner, som gør det nemt at scanne og e-maile dokumenter, at sende og modtage fax og at udskrive skilte, vejledninger og elegante menuer på papir af høj kvalitet. Derudover har vi en række brugervenlige funktioner i vores storformat-printere, som giver mulighed for på få øjeblikke at fremstille skilte af høj kvalitet.

 • Virksomhed

  Virksomheder og arbejdsgrupper er afhængige og regner med at Sharp’s MFP’ere udskriver rapporter, udgiver brochurer og skaber præsentationer med høj kvalitet og udtrykt professionalisme. MFP’en er det naturlige led mellem information og den måde, folk bruger den på. Det er derfor, at Sharp tilbyder en omfattende sikkerhedspakke, som er designet til at give vores kunder en skalerbar tilgang til sikring af fortrolige oplysninger. Følsom over for kravene i mange virksomheder kombinerer Sharp en indledende kryptering med flere overskrivninger af data, hvilket giver en højere grad af sikkerhed end mange processer, der i øjeblikket anvendes af andre producenter.