Kontakt os

UCCT - The Perfect Choice for Perfect Video Walls

Standard videovægge har ofte forskellige hvide punkter mellem skærmene. Mørke pletter eller skjolde kan også påvirke kvaliteten og ensartetheden af ​​det viste indhold. Dette formørkningsfænomen kaldes "Mura", en japansk betegnelse for "ujævnhed", og det er normalt uopretteligt

Sharp har den perfekte løsning...

Sharp's ensartede kalibreringsteknologi (Uniform Calibration Technology (UCCT)) fjerner alle Mura-pletter og synligt manglende ensartethed ved at tilføje RGB-forstærkning til hver af de berørte pixels. Resultatet er et perfekt, ensartet hvidt punkt og farvekonsistens over hele skærmen.

Sådan virker det

Trin 1 – Videovæg + UCCT

UCCT er en “3D pixel for pixel” hardware kalibreringsproces på fabrikken, som det nyeste og bedste “xyz” kamera til at anvende Mura-korrektion og farvekalibrering over en kombination af opslagstabeller (LUTs).

Når den er anvendt, er den første forbedring synlig, men hver skærm har sin egen UCCT profil og de hvide punkter kan stadig variere fra skærm til skærm på en videovæg. Derfor er næste trin er påkrævet for at opnå de bedste resultater.

Trin 2 – Videovæg + UCCT + kalibrering

En ekstern sensor måler hver skærms hvide punkt- og farveprofil. Sharp’s software skærm installationsværktøj (Display Installation Tool with Calibration (DITwC)) program (hardware calibration) opdaterer skærmenes LUT til match på hele væggen.

Kalibrering med ekstern sensor anvendes på alle skærme, og de hvide punkter afstemmes med DITwC for at skabe den perfekte videovæg.

Mura-korrektionen vil normalt forblive stabil i skærmens levetid, men lejlighedsvis kalibreringen skal muligvis opdateres ved hjælp af DITwC-softwaren, fordi aldersvirkninger kan få forskellige hvide punkter til at blive synlige.

En enestående tilgang

Sharp‘s UCCT er virkelig en brancheførende proces, fordi ingen anden leverandør tilbyder:

  • L*ab baseret Mura-korrektion: Skaber en lineær repræsentation af alle opfattelige farver, som ligger tæt på, hvordan det menneskelige øje opfatter farver.
  • 3D-farvekontrol: Anvender en kombination af indbyggede separate farvestyrings opslagstabeller (Look Up Tables (LUTs))
  • Farvekalibrering af hvidpunkter: Giver fuld tilpasning til en foruddefineret farvetemperatur fra skærmkanten til centrum på alle skærme, der bruger L*ab

Så skærmene er perfekt ensartet og perfekt afstemt på tværs af en hel videovæg - hvilket giver dig den perfekte måde at skabe stor effekt og høj skærmkvalitet.