Kontakt os

Avanceret skærmteknologi

Sharps udviklere arbejder hele tiden på at skabe og forfine nye skærmteknologier. Så tidligt som i 2007, for eksempel, annoncerede vi Advanced Super View (ASV) - en ny skærmteknologi, som også har verdens højeste kontrastforhold, den bredeste betragtningsvinkel og de hurtigste svartider.

Dette var blot en af mange milepæle på vores evige stræben efter at udvikle stadigt mere sofistikeret ny teknologi. Her er nogle flere:

Ny teknologi til fladskærme

I 2012 var Sharp var den første virksomhed, der startede produktionen af LCD paneler med indium gallium zinkoxid (IGZO). Dette gennembrud inden for skærmteknologi leverer ultra høj opløsning og lysstyrke, med enestående energieffektivitet. I dag er denne ‘ny teknologi’ rutinemæssigt anvendt i en bred vifte af flydende krystalskærme.

Den seneste UV2A teknologi

En af vores innovationer inden for skærmteknologi er UV2A. Denne teknologi, som er ideel til storformat-skærme, kombinerer en række navnebeskyttede materialer til utroligt høj kontrast med den mest effektive anvendelse af baggrundsbelysningen nogensinde. Resultatet er klare, levende farver og overlegen billedopløsning, der understøttes af et usædvanligt lavt energiforbrug - alt hvad du behøver fra Sharps nyeste skærmteknologi.

Førende med ny teknologi til interaktive skærme

Historisk set har det været vanskeligt at fremstille store touch skærme, fordi den lettest tilgængelige teknologi, infrarød, tilføjede ekstra fylde til skærmen og var følsom over for miljømæssige forhold. Sharp havde en anden fremgangsmåde, der skabte et gennembrud med projiceret kapacitiv Touch-teknologi og en avanceret styring af hurtigere sampling-teknikker i vores elegante, miljøtolerante 80" BIG PAD interaktive fladskærm.

Denne nyeste touch skærmteknologi reducerer mængden af "støj" ned til en lille del af, hvad man ellers ville have forventet, hvilket medfører en drastisk forbedret touch nøjagtighed, en naturlig og glidende skriveoplevelse og den næsten fuldstændige ophævelse af tidsforsinkelse og falske input.