Kontakt os

Nyttige oplysninger

Velkommen til Sharp’s support-område. Vi har sammensat en række nyttige oplysninger, herunder adgang til vores downloadcenter, søgning i regionalt servicecenter, kontaktoplysninger, producent garantiretningslinjer, så vel som oplysninger om vores produktservicesupport.

Hvis du er interesseret i betjeningsvejledninger, producentens garantikort etc. Kan du anvende Sharp's downloadcenter:

Hvis du har et defekt sæt og du er på udkig efter en regional serviceudbyder, så brug vores servicecentersøgning:

Vi har for vores samarbejdspartnere arrangeret nogle nyttige oplysninger på vores Samarbejdspartnerside. Hvis du er interesseret, så tryk på linket:

Uanset hvilke Sharp løsningsprodukter, du bruger, og uanset kravene til din virksomhed, så er vi her for at give dig den support, du ønsker, præcis når du behøver den.

Forbrugerprodukter – kontakt os

Hvis du har brug for support på et af vore SHARP Forbruger produkter, anvend kontakt formular til det relevante produkt.

Klimaanlæg, DVD, Blu Ray:
Send os en E-mail ved hjælp af knappen "kontakt"

Audio, LED TV Model:

Hårde hvidevarer:
Køleskab, vasketøj, opvaskemaskine, mikrobølgeovn, elektrisk ovn, elektrisk kogeplade, induktionskogeplade, luftrenser, Plasmacluster, vaskemaskine tørretumbler

Lommeregner, E-ordbog:

Hvis du ikke kan finde kontakt information for dit produkt, så send os en E-mail:

Distribution af reservedele

Sharp tilbyder et bred vifte af originale reservedele til vores produkter hos vores lokale parts distributører eller regionale servicecentre.

Hvis du har købt af tredjepart, vil dette køb være underlagt sælgerens vilkår og betingelser. Forhør dig hos sælger om oplysninger. Sharp vil ikke tage ansvar for indholdet af tredjeparts websted eller for køb fra tredjepart.