Kontakt os

Stand Tour: 8K Ecosystem på Media Production Show 2018

På det seneste Media Production Show (MPS) i London viste vi vores nye 8K Ecosystem, herunder professionelt videokamera med afspilning og line output og vores nye 8K monitor skærm. Hvis du gik glip af showet, lad os tage dig bag kulisserne og en tur på standen.

Media Production Show (MPS) er et messearrangement for medieindustrien med udstillere, der præsenterer produkter og tjenester til præproduktion, produktion, post og indholdsdistribution. Vi var der med vores nye 8K økosystem, hvilket viser, hvor nemt det er at varetage og bruge 8K..

Mange tv-selskaber har startet små eller store forsøg med 8K, herunder senest det franske offentlige tv-selskab France Télévisions, der afprøvede 8K-udsendelser under sin dækning af France Open tennis turnering.

MPS gav mange mediebranchebesøgere deres første glimt af vores 8K-videokamera - vores første optagelse med 8K transmissionsudstyret - og vores 8K-skærm, som for øjeblikket er den eneste kommercielt tilgængelige 8K-skærm på markedet.

Sharp 8C-B60A 8K Videokamera

Sharp 8C-B60A 8K professionelt videokamera er det eneste videokamera, der er tilgængeligt i dag, som har evnen til ikke kun at optage video i native høj opløsning 8K (60p), men også afspille og tilbyde line output.

8C-B60A giver mulighed for realtidsvisning af 8K ukomprimerede billeder samtidig med at optagelsen finder sted, hvilket gør kameraet ideel til live-transmissioner med høj opløsning.

 

Sharp LV-70X500E 8K Monitor

Sharp LV-70X500E 8K professionelt display er den første 70-tommer skærm med 8K opløsning til masseproduktion. Skærme er nu  tilgængeligt i Europa via Sharp Pro Visual Solution division.

Med fire gange pixel antallet af 4K Ultra HD og 16 gange opløsningen af ​​Full HD, gengiver skærmen billeder med en højere opløsning end det menneskelige øje kan fange, hvilket gør det muligt at få klarhed om detaljer, der ikke er set før på et professionelt display. Den er udstyret med otte HDMI-porte, hvoraf fire er dedikeret til 8K-indgange.

 

8K On Stand Display

For at vise 8K kameraets evne til at fange utrolige detaljer og naturlige farver, var Sharp vært for en teatralsk make-up demonstration på standen. Maria Malone Guerbaa, en kunstner, der repræsenterer det professionelle kosmetik firma Kryolan, forvandlet en model til en fantasy karakter i løbet af flere timer. Makeover blev filmet og vist i realtime på Sharps 8K skærm, LV-70X500E.

Transmissionen blev sendt fra 8C-B60A kameraet til 8K-skærmen ved hjælp af en 8K-arbejdsstation, hvilket giver et ægte indblik i det nye videokameras live transmission

Hvis du gerne vil vide mere om Sharp 8K-videokameraet eller skærmen, og hvordan det kan hjælpe din virksomhed til at være original, kontakt da Sharp Business Systems Danmark for mere information. 

Contact

STEFAN LÖGDBERG
Nordic Commercial Director
stefan.logdberg@sharp.eu

Social