Kontakt os

Sharp Solar-energiløsninger

Førsteklasses solcellepaneler fra en fotovoltaik-pioner

Hvis du er på udkig efter solcellepaneler af høj kvalitet til den miljøbevidste energiproduktion, er du kommet til det rette sted.
Levering af solenergiløsninger har været Sharp's kernekompetence i mere end 60 år. Til dato har Sharp leveret mere end 50 millioner banebrydende solcellepaneler verden over, der opfylder behovene hos tusindvis af internationale solenergikunder.

Fra vores europæiske kontor sælger vi vores solenergisystemer til installatører, distributører og projektvirksomheder i Europa, Mellemøsten og Afrika.

Sharp's portefølje af højtydende solpaneler er bygget til private, kommercielle og frifeltsinstallationer. Slutkunder, som f.eks. husejere eller kommercielle kunder, kan købe vores fotovoltaiske paneler sammen med installationsservicen hos vores lokale installatører.

Ud over forsyningen af ’isenkram’ er SHARP også aktiv i projektbranchen over hele verden og arbejder sammen med partnere om udvikling af solcelleanlæg. Sharp søger og erhverver projektrettigheder i alle udviklingsfaser og giver partnere direkte adgang til produktionskapacitet og finansieringsmuligheder.

Flere oplysninger om Sharp Solar fås på følgende sprog

Vi opfordrer dig til at få flere oplysninger om vores solenergiprodukter og -tjenester på følgende sprogsider:

>> ENGELSK

>> TYSK

>> FRANSK

>> SPANSK

>> HOLLANDSK

>> POLSK

>> UNGARSK

Vi anbefaler, at du bruger en browser med integrerede oversættelsestjenester, hvis du vil have teksterne på disse sider oversat til dit eget sprog.

Hvis du ikke har brug for yderligere oplysninger, kan du også kontakte vores solare salgs- og serviceteam med det samme i stedet.