Kontakt os

Smart Security Service

Arbejde sammen om den sikkerhed, du har brug for

Sikkerhedsbrud via netværksforbundne enheder som MFPer og printere er en realitet. De kan forekomme lige fra et netværk, der er bragt i fare med en åben port, til en menneskelig fejl som noget så simpelt, som at scanne personlige oplysninger til den forkerte modtager. Uanset hvordan, så er den vigtige meddelelse, at disse brud truer med at gøre virkelig skade på din forretning.

Vi bekymrer os om sikkerheden i vores MFPer, men vi forstår også, at udskrivning med nem adgang er fundamentalt. Sharp har introduceret et innovativt tilbud om sikkerhed-som-en-service, som hjælper dig med at forstå truslerne for din forretning, og yder dig beskyttelse, som er skræddersyet til dine individuelle kontorbehov.

Vores undersøgelse

Den undersøgelse om printersikkerhed, som Sharp gennemførte i 2019, afslørede, at 90 % af de adspurgte ikke var klar over, at printere er en mulig IT-sikkerhedsrisiko, 48 % af kontormedarbejdere i Europa ikke var klar over, at printere kunne hackes, og 55 % vidste ikke, at hackere kunne opsnappe scanninger fra MFPer.

Modsat mange områder, hvor der kan opstå en sikkerhedsrisiko, er adfærden med printere for det meste uændret – og efterlader et svagt punkt i sikkerheden, der omfatter forretningsnetværk, enheder og data

Vores service

Vores innovative sikkerhed-som-en-service hjælper dig med at forstå truslerne mod din forretning og giver beskyttelse, som er skræddersyet til dine individuelle forretningsbehov – ’lige ud af boksen’.

Vi vil guide dig igennem det nuværende og fremtidige trusselslandskab inden for MFP, så du kan beslutte dig for det sikkerhedsniveau, der passer til dig. Vores eksperter vil prækonfigurere og levere din nye MFP med lige præcis din forretnings krav, hvor der sørges for sikkerhed uden at begrænse den fleksibilitet, som du og dine kolleger ønsker. Installation og integration er så enkelt som muligt, sikring af din enhed er så sikker, som den kan være fra det øjeblik, du trykker på udskriv.