Kontakt os

Skywell® 5TE - atmosfærisk vandgenerator

Smart vand til smarte arbejdspladser

Tænk, hvis der fandtes en enkel måde at øge din virksomheds sociale ansvar, forbedre din arbejdsplads og reducere din miljøpåvirkning?

Det findes! Den atmosfæriske vandgenerator Skywell® udskiller rent vand fra luften. Hver vanddråbe filtreres, renses, testes og overvåges for garanteret god kvalitet, klarhed og smag.

Forandre din arbejdsplads

Du ved, at du skal skabe en smart arbejdsplads for at kunne udnytte fordelene der ligger i ny teknologi og motiverede medarbejdere. Med Skywell®5TE reducerer du plastaffaldet og letter livet for dine ansatte, kunder og besøgende.

Det er en enkel og fleksibel måde at tilbyde frisk drikkevand. Du placerer Skywell, præcis hvor du vil have den. Du kan tilbyde rent og frisk vand hvor som helst - i mødelokalet, receptionen, på gangen, ved arrangementer eller udendørs. Det eneste, der skal bruges, er en stikkontakt.

Skywell genererer op til 18 liter rent drikkevand - hver dag, så du behøver ikke bekymre dig om, at der er nok vand.

 

Forbedr dine rutiner

Vi er alle bevidste om vigtigheden af at drikke tilstrækkeligt vand. Skywell har mange fordele - den er ikke bare miljøvenlig, men gør det også nemmere at drikke tilstrækkeligt vand.

Du kan skabe din egen profil og angive dine personlige mål.Du får statistik på, hvor meget vand du drikker - og hvor mange plastflasker du har sparet.

Takket være touch-skærmen kan du hurtigt og nemt ændre indstillinger og vandtemperatur. Du kan få varmt vand til te, kaffe eller mad - eller et glas frisk, koldt vand på et øjeblik..

Forandr din miljøpåvirkning

Miljømålene bliver højere, og kravene til socialt ansvar bliver større og større. Skywell er et enkelt valg for at reducere din miljøpåvirkning. Den reducerer din forbrug af plastflasker og dit kuldioxidaftryk, da både fremstilling og transport af plastflasker forsvinder.

Til forskel fra traditionelle vandkølere er der ikke brug for køretøjer til at levere vandbeholdere, som igen skal håndteres og opbevares på arbejdspladsen. Den største fordel er, at du ikke længere har brug for plastprodukter – et stort globalt problem.

Takket være Skywells smarte funktioner kan du følge virksomhedens miljøresultat. Den enkle tilgang til statistik gør det også nemt at kommunikere virksomhedens sociale ansvar.

Sådan fungerer Skywell®5TE

Skywell suger den omgivende luft ind og udskiller fugt ved kondensation. Avanceret overvågningsteknik kombineret med seks filtre, to UV-lamper og ozonbehandling garanterer renheden i hver dråbe vand. Systemet overvåges hele tiden for at give høj kvalitet, klarhed og udmærket smag.

Den atmosfæriske vandgenerator Skywell skal monteres et passende sted for at fungere optimalt. Vandproduktionen kan påvirkes påsteder med lav luftfugtighed, eller når luftfugtigheden mindskes. Vandgeneratoren bør i disse tilfælde tilkobles en ekstra vandkilde. Ved hjælp af filtreringssystemet bibeholdes dog den høje vandkvalitet.

Fra luft til vand

Den atmosfæriske vandgenerator Skywell® udskiller rent vand fra luften, hvilket reducerer anvendelsen af plastflasker. Hver vanddråbe filtreres, renses, testes og overvåges for garanteret god kvalitet, klarhed og smag. Via faste service rutiner på Skywell garanterer Sharp altid den højeste vandkvalitet.