Kontakt os

Sharp PN-Y-reklameskilte for effektiv kontrol

Med Sharps PN-Y-serie af digitale reklameskilte får du alt det, der behøves, for at du kan begynde at anvende et digitalt reklameskilt i din butik eller reception. Nedenfor redegør vi for alle fordelene ved en enkel og effektiv skærmløsning med Full HD‑kvalitet.

Mange mindre virksomheder har et reelt behov for en enkelt og prisvenlig skærmløsning. Det indebærer en løsning, som kan installeres og vedligeholdes selv af personer, som ikke har nogen IT-kundskaber, og som kan anvendes uden at være permanent tilsluttet internettet. Bare en enkelt skærm.

For at dække disse behov har vi udviklet en helt ny serie af professionelle PN‑Y‑skærme. De findes i størrelser fra 32" til 55" og har en indbygget medieafspiller og vores nye, let anvendelige software Content Distributor.

Der er mange grunde til, at et digitalt reklameskilt i din butik eller kontormiljø kan effektivisere din virksomhed. Uanset om det handler om at fange kundernes opmærksomhed og øge kendskabet til varemærket eller kommunikere nyheder og kampagner til dine kunder, reducerer et digitalt reklameskilt behovet for trykte skilte og reklameblade.

Ved at vælge indhold og visningstidspunkt kan du rette opmærksomheden mod det, du mener er vigtigt. Du kan desuden hurtigt og nemt opdatere informationen efter behov, eksempelvis hvis en menu ændres, eller du vil gøre reklame for et særtilbud. En skærm i receptionen giver derudover en velkomstfornemmelse og et professionelt indtryk, når folk kommer ind i bygningen.

Nedenfor gennemgår vi detaljeret funktioner og fordele ved Sharp PN-Y556, PN-Y496, PN-Y436 og PN-Y326.

Sharp PN-Y: Størrelser

Sharps PN-Y-serie af digitale reklameskilte findes i fire størrelser. Den mindste skærm er 32", men vi kan tilbyde skærme på 43" og 49" til større møderum samt 55"-skærmen PN-Y556 til endnu større møderum. Alle modeller har en opløsning på 1.920 x 1.080 pixel.

Sharp PN-Y: Nem installation

Sharp PN-Y-skærmene er nemme at installere, det være sig stående eller liggende på et stativ eller på en væg. En unik funktion er, at PN-Y-skærmen kan installeres på en innovativ måde, eksempelvis rettet opad eller nedad.

Sharp PN-Y556, PN-Y496 og PN-Y436 har en lysstyrke på 450 cd/m2, mens PN-Y326 har 400 cd/m2.

Sharp PN-Y: Tilslutningsmuligheder

Vi har bevidst valgt enkle tilslutningsmuligheder. HDMI-porten giver Full HD-opløsning, og via 10 Base-T/100 Base-TX Ethernet-porten kan skærmen tilsluttes det lokale netværk for nem overførsel af billeder og videoer. Skærmen har også en VGA-kontakt til tilslutning af ældre udstyr samt en HDCP-kompatibel DVI-D-port, som understøtter seriekobling. Der er desuden en RS-232-indgang/-udgang for ekstra styringsfunktioner.

Sharp PN-Y: Sharp Content Distributer-software

Sharp PN-Y-skærmene er utroligt nemme at konfigurere og betjene, hvilket giver dig fuld kontrol, særlig ved brug af vores Sharp Content Distributer-software til Plug and Play-skærmløsninger. Data kan dermed overføres direkte til skærmen via en almindelig Ethernet-tilslutning.

Sharp PN-Y: Yderligere funktioner

Sharp PN-Y-modellerne er yderst robuste og konstrueret til døgndrift. Den indbyggede USB-medieafspiller kan indstilles til automatisk aktivering, hvis en videoindgang rammes af afbrydelse. Skærmen er dermed aldrig tom og giver altid et professionelt indtryk.

Medier kan afspilles fra et hukommelseskort på den indbyggede SD-kortplads for nem overførsel af indhold med lydgengivelse via de to 7 W-stereohøjttalere. Den ventilatorløse konstruktionen giver lydløs og pålidelig drift og gør, at skærmen passer til alle miljøer.

Alt i alt er Sharp PN-Y-modellerne en komplet løsning: enkle, pålidelige og meget prisvenlige. Hvis du ønsker yderligere oplysninger om fordelene ved skærmene og reservere en demonstration, så kontakt Sharp Audio Visual-teamet.

Kontakt

STEFAN LÖGDBERG
Nordic Commercial Director
stefan.logdberg@sharp.eu

Social