Kontakt os

Professionelle skærmløsninger

Sharps udvalg af professionelle skærmløsninger giver en fin skærmopløsning og enestående farvegengivelse i ethvert miljø, hvor effektiv visuel kommunikation er afgørende.

Travle områder i detailhandlen, missionskritiske kontrolrum, fritids- og underholdningscentre, uddannelsesinstitutioner, mødelokaler, entreer, transportcentre, konferencecentre - de kan alle drage fordel af vores storformat digital skiltning og overlegne 4K-opløsnings teknologi.

Hvad er det så, der gør forskellen mellem 'almindelige' og professionelle skærmløsninger? Opløsning er en del af regnestykket, og derfor bruger vi 4K-opløsning på nogle modeller, som tilføjer den skarphed, der skal til for at kommunikere med fine detaljer til et publikum langt borte. Men det er bare én grund til, at professionelle insisterer på at bruge Sharps digitale skærme.

Professionelle digitale skærme til ethvert miljø

Kontrolrum og detailhandels centre vælger vores hi-fi professionelle skærme, fordi de er lysstærke nok til at skille sig ud i områder, hvor der er et højt niveau af omgivende lys, og fordi de er designet til 24/7 drift.

Hvad mere er, at afhængigt af model og anvendelse, giver vores professionelle skærme  dig mulighed for at udnytte smarte tilslutningsmuligheder og skybaseret dynamisk indhold, hvilket gør det nemt at udvælge og kommunikere det rigtige budskab til den rigtige målgruppe på det rigtige tidspunkt.

Fås i portrætformat og landskabsformat konfigurationer (og endda vende opad eller nedad i nogle tilfælde), og med nogle modeller optimeret til brug i opsigtsvækkende video vægge på et betagende skala, vores sortiment af professionelle skærmløsninger omfatter branchens ultimative forretningsskærme.

Sharps digitale skiltning – de professionelles valg

Hver gang præcision og klarhed er afgørende, er der en Sharp digital skærm, der passer. Kompakte touch skærme, stort format detailhandelsskærme, 4K-opløsning, fantastiske farver, let indholdsstyring, 24/7 pålidelighed, ekstremt lavt strømforbrug - uanset hvad du leder efter i en professionel skærmløsning, kan du finde det her.

Desuden bliver nogle af vores professionelle skærme leveret med en mini-OPS Slot udvidelsesfunktion, der giver en bredere vifte af tredjepartsenheder, der kan tilsluttes og udvide funktionaliteten.