Kontakt os

Fordele ved professionelle skærme

Sharp’s Visual Solutions investerer konstant i teknologi, høster fordelene ved innovation og præsenterer digitale billeder på nye, dristige måder. Sharp’s bedste i klassen skærmenheder er tilgængelige for visuelle anvendelsesområder i uddannelse, kontorer, møderum, missionskritiske kontrolcentre, fritid- og underholdningsinstitutioner og talrige andre steder.

Storformatsskærme til skiltning har fortsat varig og betydelig vækst og er kraftigt drevet af detailhandlen, hvor nøjagtig billedgengivelse og realisme er relevant. Sharp’s løsninger til detailhandlens skilte gør brug af smarte tilslutningsmuligheder og mere integrerede løsninger som sky-baseret, dynamisk indhold til nem håndtering og vedligeholdelse.

Sharp’s videovægge er den perfekte løsning til at vise forbløffende detaljer over et stort område uden at gå på kompromis med fine billeddetaljer eller billedstørrelser og vil garanteret gøre et stort indtryk. Med høj kvalitet af lysstyrke og pålidelig kvalitet til at køre i døgndrift kan Sharp’s videovægge ses i mange butikker og nødkommando- og kontrolinstallationer.

Selv om den lille pris for en skærm er en vigtig købsfaktor, ser slutbrugere mere og mere på nøjagtigheden i farvegengivelse, stor ensartethed i lysstyrke og farve - ganske enkelt en bedre pixel-kvalitet.I den forbindelse går højere opløsning hånd i hånd med bedre farver, og Sharp’s professionelle skærmportefølje er vokset med tilføjelsen af 4K UHD-skærme, som indfrier løftet om flere og bedre pixels. Især inden for detailområdet kan dette føre til større interesse for luksusvarer, en øget visuel oplevelse og i sidste ende mere tilfredse kunder.

Sharp betragter sig selv som en fornyer i skærmteknologien for dem, der søger en praktisk hverdagsløsning, og på samme tid være partneren, der giver forbløffende oplevelser i dag og i fremtiden.

Professionelle skærmfunktioner:

 • Professionelle skærme og kommercielle LFD-skærme

  Pålidelighed

  Sharp’s lysdiodeskærme i stort format og kommercielle LFD-skærme er designet til anvendelse næsten hvor som helst, når som helst og til hvad som helst, du har behov for. Lysdiodeskærme fra Sharp er bygget robust og er ideelle til brug i de næsten alle krævende miljøer. Og fordi disse skærme anvender en avanceret ventilatorfri arkitektur, som ikke kræver mekaniske ventilatorer, så arbejder de lydløst med maksimal pålidelighed og med et minimum af støvindtagelse. Alle Sharp’s kommercielle skærme leveres med en 3-års on-site begrænset garanti, der dækker dele, arbejdsløn og baggrundsbelysning.

  Billedkvalitet

  Hvis du kræver enestående billedkvalitet leveres de fleste af Sharp’s kommercielle lysdiodeskærme i stort format fuld 1920 x 1080 (1080p) eller UHD (3840x2160) opløsning fra stort set alle analoge eller digitale RGB-kilder eller HD-videokilder.  Småt skrevet tekst og indviklet grafik er utroligt skarp og tydelig. Uanset om det er digital skiltning, kommandokontrol eller videokonferencer, viser PN-serien lyse opsigtsvækkende billedverden.

  Alsidighed

  Har du brug for bedre videokonferenceoplevelser? Digital skiltning? Skærme i stort format til hoteller, restauranter eller stadioner? Du finder alt dette og mere til i Sharp’s række af kommercielle lysdiodeskærme. De er tynde, lette og nemme at sætte op, og PN-serien tilbyder mulighed for både lodret og vandret montering for at passer til en bred vifte af indhold og applikationer. De fås i en række størrelser fra 42” klassen (42-1/16" diagonalt) til 90" klassen (90" diagonalt), så PN-serien er ideel til en lang række applikationer, herunder videokonferencer, digital skiltning, CAD/simulering, virksomheder, offentlig sektor/uddannelse, sportsarenaer og kirker. Og med Enlarge (zoom) Display-tilstand kan installationer af op til 5 x 5 Sharp PN-serie-skærme * kan placeres sammen for at give usædvanligt storvideovæg med stor effekt.

  *Visse installationer kan kræve ekstra tredjeparts-hardware.

 • Design

  Slim Bezel

  En ny slank ramme og en tyndere profil frembringer et stilfuldt, slankt design, mens en børstet metal-finish giver hele rammen et udseende og fornemmelse af høj kvalitet.

  Letvægtsdesign

  Ved brug af forbedrede lysdiodedele og materialer er skærmens vægt blevet reduceret i forhold til tidligere modeller, hvilket gør det nemmere at transportere og installere skærmen.

  Indbyggede højttalere

  Indbyggede stereohøjttalere med 10 Watt i hver kanal eliminerer behovet for et eksternt lydsystem i mange installationer. Disse bagtil anbragte højttalere er ideelle til at gengive lydindhold sammenmed baggrundsmusik. Audio-udgange findes også for nem tilslutning af eksterne lydkomponenter, og med det valgfri PN-ZB01 input/output udvidelseskort kan stereo højttalerterminaler på (10W + 10W) fås.

  Bærehåndtag til sikker opsætning.

  Kraftige bærehåndtag er inkluderet i hver skærm for at sikre pålidelig håndtering. Disse håndtag kan afmonteres, når skærmen er installeret. Alle modeller er desuden forsynet med en VESA-kompatibel monteringshulskonfiguration, som hjælper med at sikre en sikker installation med kompatibelt tredjeparts-hardware.

 • Udvidelsesmuligheder

  ID-kodning

  Ved hjælp af RS-232C grænsefladen kan alle Sharp’s lysdiodeskærme nemt kontrolleres og overvåges fra et centralt sted via en PC. Hver skærm kan tildeles en individuel Id-kode for at angive tændt/slukket, skift af input og forskellige justeringer og indstillinger.

  Planlægning

  For fuldstændig nem betjening giver Planlægningsfunktionen mulighed for programmering af op til otte indstillinger af tænd/sluk af skærmen på bestemte tidspunkter dagligt, ugentligt eller på engangsbasis.

  Browser-indstilling

  Sharp’s PN-E serie af lysdiodeskærme kan nemt betjenes via en browser og den valgfrie software til skærmkontrol.

  SNMP-support

  Skærmstatus, kontinuerlig driftstid og andre parametre kan overvåges over et lokalt netværk ved hjælp af Simple Network Management Protocol (SNMP).

 • Andre vigtige funktioner

  Ventilatorfri arkitektur

  Sharp’s lysdiodeskærme er designet til at opretholde luftstrømmen og sprede varmen uden brug af mekaniske ventilatorer, hvilket kan tiltrække støv og skabe støj.

  Indbygget temperatursensor

  En indbygget sensor registrerer, når temperaturen inde i skærmen stiger, og baggrundsbelysningssystemet justeres automatisk for at holde temperaturen inden for driftsniveauet.

  Forsinket tænd

  For at reducere belastningen på strømforsyningen, når en række skærme tændes på samme tid, giver PN-E-serien mulighed for en forsinkelse mellem opstart af hver skærm, hvis de er konfigureret i videovægge og flerskærmsinstallationer.

  Sådan gemmes logfilen

  Logfil Gem/Output-funktion gemmer driftslogfiler, signal ændringer og oplysninger om driftsmæssige uregelmæssigheder, som er med til at øge fejlfindingseffektiviteten hos serviceteknikere.

  Hardware-diagnosticering

  Hardware-diagnosticeringsfunkitonen registrerer eventuelle uregelmæssigheder i forsyningsspændingen og viser disse uregelmæssigheder på skærmen

  E-mail besked

  E-mail-beskedfunktionen giver mulighed for regelmæssigt at vise statusopdateringer og fejlfunktioner, som skal sendes til en bestemt e-mailadresse.

  Automatisk justering

  Når du anvender en analog RGB-forbindelse vil, hvis der sker en ændring i indgangssignalets frekvens, urets fase justeres automatisk.

Videovægge

 • Videovæggens visningsfunktioner - PN-V-serien

  Oversigt

  Med den tyndeste ramme i 60” diagonal-klassen* er PN-V-serien standarden for flerskærmsvideovægge. Lodret og vandret kompatibilitet, lysdiodebaggrundsbelysning over hele gitteret og næsten usynlige grænser hjælper dig med at skabe videovægge med stor effekt i næsten alle størrelser og formater.

  * Baseret på offentliggjort information pr. 8. juni 2010 for lysdiodeskærme på 60 tommer eller større.

 • Forstørrelse (zoom) visningstilstand

  (for op til 25 skærme)

  Forstørrelse (zoom) visningstilstand kan udbrede et billede over 25 skærme (i en 5 x 5 konfiguration) fra en PC. Funktionen til justering af rammebredde eliminerer næsten fejljustering og forbedrer det forstørrede billede på en flerskærmsopstilling.

 • Lysdiodebaggrundsbelysning over hele gitteret

  Ensartet lysstyrke med lavt energiforbrug

  For at give PN-V-serien mere ensartet lysstyrke end konventionel CCFL* baggrundsbelysning kan tilbyde, har Sharp placeret lysdiodeelementer over panelet bag lagene af flydende krystal, hvilket sikrer, at Sharp’s flerskærmsopstillinger er lyse, smukke og ensartede.

  * Cold Cathode Fluorescent Lamp

 • PN-ZR01 (for PN-V60X-serien) & PN-ZR01A (for PN-V551) kontrol-kit

  (Sælges separat)

  Når en af skærmene i en flerskærmskonfiguration er udstyret med en sensorboks til fjernbetjening, kan alle skærmene bekvemt betjenes via én fjernbetjeningskontrolenhed. Og for at hjælpe med de samlede energibesparelser justerer en lysstyrkesensor automatisk lysstyrken af baggrundsbelysningen, så den passer til det omgivende lys.

 • Næsten ubegrænsede visningsmuligheder

  Takket være PN-V-seriens ultra-slanke ramme er grænserne mellem naboskærme næsten usynlige (6,5 mm* brede i PN-V60X-serien) og 3,5 mm* (i PN-V551). Når de bliver brugt i en videovægskonfiguration giver dette mulighed for visning af klare billeder i høj kvalitet og i næsten alle størrelser og formater. Og med 24/7 certificeret pålidelighed, 3-års on-site reservedele og arbejdsløn begrænset garanti, og ENERGY STAR®-kvalificeret, er PN-V-serien designet til at være usædvanligt pålidelige.

  * Does not include the gap between the monitors.

 • Oprettelse af dynamiske videovægge

  Enheder: cm (mål er tilnærmelser, der inkluderer rammebredden)

  Næsten ethvert antal skærme i PN-V-serien kan sættes sammen til at skabe flerskærmsvideovægge med stor effekt. Disse konfigurationer kan styres via RS-232C eller over et netværk.* Enkelheden ved kontrol og integration hjælper med at forenkle design og installation af avancerede videovægsopstillinger af næsten alle størrelser og formater.

  PN-ZB02 input/output udvidelseskortet er påkrævet til netværkskontrol i PN-V60X-serien. PN-V551 har indbygget netværksgrænseflade.