Kontakt os

Professionelle skærme - funktioner

Når der er behov for robuste, pålidelige digitale skilte med den højeste kvalitet og mest levende farver, insisterer de professionelle på at vælge Sharp. Her berettes hvorfor:

Pålidelig driftssikkerhed

Vores pålidelige LCD-skærme og kommercielle skærme er designet til at virke i de mest krævende miljøer. Hvad mere er, deres avancerede blæserløse arkitektur betyder, at de arbejder lydløst og med minimalt støvindtag. Derfor er vi i stand til at understøtte alle Sharp kommercielle skærme med tre års on-site garanti.

Enestående billedkvalitet

Sharp LCD-skærme sikrer, at dit budskab fremstår klart og tydeligt med fulde 1080p (1920 x 1080) eller 4K UHD (3840 x 2160) opløsning fra alle gængse analoge, digitale RGB eller HD-videokilder. Uanset hvad du bruger vores LCD-skærme til, vil deres fine printtekst og enestående grafik opnå og fastholde maksimal opmærksomhed fra publikum.

Uforlignelig alsidighed

Uanset hvilke udfordringer du har, vil du kunne finde en LCD-skærmi vores udvalg af kommercielle videoskærme, der er skræddersyet til opgaven. Tynde og lette er de nemme at montere, og PN-serien giver mulighed for lodret og vandret montering, i størrelser fra 32" til 90". Hvad mere er, at PN-serien af LCD skærme kan placeres sammen og derved skabe en usædvanligt stor video-vægskærm med stor indvirkning.

Professionelle skærmfunktioner:

 • Design

  Slim Bezel

  En ny slank ramme og en tyndere profil frembringer et stilfuldt, slankt design, mens en børstet metal-finish giver hele rammen et udseende og fornemmelse af høj kvalitet.

  Letvægtsdesign

  Ved brug af forbedrede lysdiodedele og materialer er skærmens vægt blevet reduceret i forhold til tidligere modeller, hvilket gør det nemmere at transportere og installere skærmen.

  Indbyggede højttalere

  Indbyggede stereohøjttalere med 10 Watt i hver kanal eliminerer behovet for et eksternt lydsystem i mange installationer. Disse bagtil anbragte højttalere er ideelle til at gengive lydindhold sammenmed baggrundsmusik. Audio-udgange findes også for nem tilslutning af eksterne lydkomponenter, og med det valgfri PN-ZB01 input/output udvidelseskort kan stereo højttalerterminaler på (10W + 10W) fås.

  Bærehåndtag til sikker opsætning.

  Kraftige bærehåndtag er inkluderet i hver skærm for at sikre pålidelig håndtering. Disse håndtag kan afmonteres, når skærmen er installeret. Alle modeller er desuden forsynet med en VESA-kompatibel monteringshulskonfiguration, som hjælper med at sikre en sikker installation med kompatibelt tredjeparts-hardware.

 • Udvidelsesmuligheder

  ID-kodning

  Ved hjælp af RS-232C grænsefladen kan alle Sharp’s lysdiodeskærme nemt kontrolleres og overvåges fra et centralt sted via en PC. Hver skærm kan tildeles en individuel Id-kode for at angive tændt/slukket, skift af input og forskellige justeringer og indstillinger.

  Planlægning

  For fuldstændig nem betjening giver Planlægningsfunktionen mulighed for programmering af op til otte indstillinger af tænd/sluk af skærmen på bestemte tidspunkter dagligt, ugentligt eller på engangsbasis.

  Browser-indstilling

  Sharp’s PN-E serie af lysdiodeskærme kan nemt betjenes via en browser og den valgfrie software til skærmkontrol.

  SNMP-support

  Skærmstatus, kontinuerlig driftstid og andre parametre kan overvåges over et lokalt netværk ved hjælp af Simple Network Management Protocol (SNMP).

 • Andre vigtige funktioner

  Ventilatorfri arkitektur

  Sharp’s lysdiodeskærme er designet til at opretholde luftstrømmen og sprede varmen uden brug af mekaniske ventilatorer, hvilket kan tiltrække støv og skabe støj.

  Indbygget temperatursensor

  En indbygget sensor registrerer, når temperaturen inde i skærmen stiger, og baggrundsbelysningssystemet justeres automatisk for at holde temperaturen inden for driftsniveauet.

  Forsinket tænd

  For at reducere belastningen på strømforsyningen, når en række skærme tændes på samme tid, giver PN-E-serien mulighed for en forsinkelse mellem opstart af hver skærm, hvis de er konfigureret i videovægge og flerskærmsinstallationer.

  Sådan gemmes logfilen

  Logfil Gem/Output-funktion gemmer driftslogfiler, signal ændringer og oplysninger om driftsmæssige uregelmæssigheder, som er med til at øge fejlfindingseffektiviteten hos serviceteknikere.

  Hardware-diagnosticering

  Hardware-diagnosticeringsfunkitonen registrerer eventuelle uregelmæssigheder i forsyningsspændingen og viser disse uregelmæssigheder på skærmen

  E-mail besked

  E-mail-beskedfunktionen giver mulighed for regelmæssigt at vise statusopdateringer og fejlfunktioner, som skal sendes til en bestemt e-mailadresse.

  Automatisk justering

  Når du anvender en analog RGB-forbindelse vil, hvis der sker en ændring i indgangssignalets frekvens, urets fase justeres automatisk.