Kontakt os

Storformat kontorprintere og produktionsprintere

Hvis du er på udkig efter en stor kontorprinter eller en hurtig, kompetent produktionsprinter, så skal du tage et kig på Sharp. Farve eller sort/hvid, grundmodel eller topmodel, med en EFI Fiery controller eller vores egen. Der er en Sharp digital produktionsprinter til alle printerrum og virksomhedens reprografiske afdeling (CRD).

Støttet af vores udvalg af optimerede softwareløsninger til udvidelse af muligheder og forbedring af effektivitet, sikkerhed og brugervenlighed er alle vores produktionsprintere og storformat-printere ikke blot robuste nok til at håndtere et vedholdende, højt volumen produktionsudskrivning men de er ekstremt nemt at bruge og utroligt energieffektive.

Valg af den rigtige model

Før du påbegynder en øvelse i produktionsprintersammenligning er det nødvendigt at overveje, hvilke job du vil få til opgave og hvilke produktionsprintevner du har i virksomheden.

Hvis du allerede har en eller flere af vores store kontorprintere eller multifunktonsprintere (MFP’er), og påtænker at udvide din flåde med en Sharp produktionsprinter eller en af vores storformat-printere – måske for at kunne levere variabel dataudskrivning eller for at opnå branchens bedste arbejdsgange med en enestående farvegengivelse, så er det værd at overveje en model med model med en Fiery Digital Frontend (DFE).

Nogle af vores modeller har en integreret Fiery Gateway, som kan veksle mellem Fiery og Sharp’s egen controller, hvilket giver dig det bedste fra begge verdener.

Specielt til Sharp, giver Fiery Gateway erfarne operatører et-tryks-adgang til EFI’s markedsførende Command WorkStation, uden at installere en separat arbejdsstation. Alle maskin- eller mediejusteringer, som du ønsker at udføre, kan håndteres direkte fra kontrolpanelet. Der er intet rod og besvær, kun øjeblikkelig og nem kontrol over hele flåden af digitale produktionsprintere.

Elegant enkelthed

Hvis du investerer i din første digitale produktionsprinterog du endnu ikke har de nødvendige kvalifikationer til at mestre en af de mere sofistikerede DFE’er, så kan du vælge en Sharp produktionsprinter, som er udstyret medvores egen fuldt integrerede controller.

I dette tilfælde får du en stor berøringsfølsom skærm medfingerstrygningskontrol, der forenkler alle operationer. Fordi de fleste opgaver kan automatiseres fra start til slut, er der næsten ingen operatørindgriben og meget lille risiko for fejl.

Alle Sharp’s produktionsprintere er i stand til at skabe udskrifter i høj kvalitet på en lang række medier. De har faktisk alt, hvad du forventer at finde på en førsteklasses digital produktionsprinter bortset fra kompleksitet.