Kontakt os

Offentlig sky

- den software, du behøver, når du behøver den

Tjenester i skyen er et stadig hyppigere valg for mange virksomheder. Da får du al software som en tjeneste i stedet for at anvende isolerede licenser til hver pc. Indholdet streames fra servere i et eksternt datacenter.

Vores løsning til Privat sky er én af markedets mest avancerede og omkostningseffektive driftstjenester. Den fælles software installeres på en server hos os. Alle data, som håndteres og gemmes, findes på serveren.

Vi sørger for, at informationerne er tilgængelige, overvågede og sikre.

Fordele for din virksomhed:
For mange virksomheder er IT-udviklingen både besværlig og bekostelig. Ved at overlade ansvaret til os, kan du fokusere på dine egene opgaver i stedet for at bruge energi på backup, virusbeskyttelse og andre driftsrelaterede spørgsmål. Resultatet bliver god præstationsevne og systemer med maksimal tilgængelighed.

Fordele for dine medarbejdere:
Hver medarbejder får sit eget virtuelle skrivebord med de applikationer, som hun eller han behøver. Skrivebordet og virksomhedens informationer er altid tilgængelige - fra kontoret, hjemmet eller hvor i verden, man nu befinder sig. Alle programmer fungerer præcist som altid: Word, Excel, e-mail, økonomisystem osv.

Mere tryg kan du næppe være:
Vi sørger kontinuerligt for backup og installation af vigtige opdateringer centralt. Det bidrager til et meget højt sikkerhedsniveau og et effektivt værn mod indtrængning, virus og spam.

Ved blot at betale pr. funktion, bruger og måned får du bedre kontrol over økonomien. Her findes ingen skjulte omkostninger. Og du slipper for at binde kapital i løbende investeringer i ny teknik.

Ændres virksomhedens eller markedets situation, behøver du ikke at foretage tekniske indgreb for at følge med udviklingen. Vi kan let fjerne eller tilføje brugere og tjenester i takt med, at virksomheden vokser eller skumper.