Kontakt os

Printsikkerhed

Sharp byder på et omfattende udvalg af produkter, der gør det muligt at styre printsikkerheden på en måde, der passer til enhver organisations type og størrelse, så du kan arbejde effektivt og samtidigt holde styr på omkostningerne forbundet med udskrivning. Vi vil også hjælpe dig med at udarbejde politikker og kontrollere adgangen til - og sikkerheden forbundet med - udskrivning.

Ved at give enkeltpersoner tilladelser og kontrollere, hvordan de tilgår printerflåden, hvad de må og ikke må - på afdelings- eller individuelt niveau - kan du oprette en udskrivningsstyringspolitik. Alle kan forsøge at udskrive eller logge på MFP'en, men den reagerer kun, hvis de råder over de påkrævede autorisationer og tilladelser.

Som tilvalg kan IT-administratorerne eller virksomhedsejerne gøre det nemmere at logge på med en PIN-kode eller kortlæser, tildele kreditbegrænsninger til enkeltpersoner eller grupper og indføre en kundefaktureringsmodel i deres virksomhed, så omkostningerne kan påregnes afdelinger, projekter eller kunder. Al anvendelse af enhederne registreres med henblik på kontrol.