Kontakt os

Optimerede tjenesteydelser

 • Optimerede tjenesteydelser

  I dagens erhvervsliv er det hårdere end nogensinde at forblive konkurrencedygtig.
  Kunder, ledelse og medarbejdere ønsker alle mere for  mindre.

  Med optimerede tjenesteydelser (Managed Services) kan vi identificere og lette din overgang til nyt udstyr, metoder og processer, som hjælper dine medarbejdere til at deltage bedre med oplysninger og blive mere produktive. Ledelsen kan spare penge, og dine kunder kan nyde en endnu bedre oplevelse.

  Optimerede tjenesteydelser vil ikke kun forbedre adgangen og visualiseringen af dine data, men også hvordan du interagerer og behandler oplysninger gennem forbedrede digitale arbejdsgange og mere effektivt samarbejde.
  Ydelserne spænder over adressering af specifikke forretningsmæssige funktioner til også at spænde over en hel organisation og vil kunne skaleres efter dine behov.

  De fem faser - fra opdagelsen af den igangværende og løbende optimering fungerer som en strategisk ramme for hvert engagement og er designet til at levere ægte samarbejde, fleksibilitet og skalerbarhed.
  Som resultat kan et engagement begynde på ethvert tidspunkt, og vores professionelle team kan arrangerer turen til et mere effektivt, produktivt arbejdsmiljø.

  Tjenesten understøttes af vores sortiment af optimerede softwareløsninger, professionelle tjenester, værktøjer, ledelse, rapportering og vores prisbelønnede hardware-produkter.

 • Optimerede dokumenttjenester

  Optimerede dokumenttjenester samler vores styrede udskrivning, produktion og styrede indholdstjenester. Ved at tilbyde en suite af sikre, konfigurerbare, vertikale tjenester kan vi levere en øjeblikkelig og løbende konkurrencemæssig fordel til vores kunders arbejdsplads.

  Vi kan hjælpe dig med at reducere omkostninger til udskrivning, indføre sikker og ansvarlig mobil-udskrivning eller automatisere arbejdsgange. Vi har de værktøjer, der sætter dig i stand til at samarbejde mere effektivt, dele oplysninger mere sikkert og træffe beslutninger hurtigere. Eller, hvis du ønsker at maksimere potentialet af din mobile arbejdsstyrke, kan vi også hjælpe med det.

  Vores konsulenter vil tage sig tid til at forstå dine behov og prioriteter, så de kan anbefale investeringer for at strømline arbejdspladsens udskrivningsopgaver. Ved at udnytte Sharp’s teknologier og vores skalerbar software øko-system kan vi sikre, at dine medarbejdere har de rigtige oplysninger, de behøver for at udføre deres arbejde, når de behøver dem.

  Vores teknologier og tjenester er modulære og integrerede, hvilket betyder, at de kan implementeres i vilkårlig rækkefølge eller over en periode, som passer til dit budget.

 • Managed Print Services

  Mange virksomheder er afhængige af, at deres printere og scanning fungere, men de fleste har ikke tid, ressourcer eller ekspertise til at administrere deres printere effektivt. Uden en centraliseret tilgang, kan unødvendig administration og brug af tid og dyre forbrugsstoffer stige, mens virksomhedens performance sænkes.

  Sharps printere og MFP'er har altid tilbudt enestående ydeevne og pålidelighed. Med Sharp Managed Print Services (MPS) kan du øjeblikkeligt skære dine udskrivningsomkostninger med op til 30% *. Du kan også foretage trinvise besparelser med Sharps brede mix af teknologier og tjenester.

  Uanset om du har bare én eller en hel flåde af enheder gør Sharp MPS system det nemmere og mere sikkert at administrere dine enheder. Vores konsulenter vil hjælpe dig med at vurdere og forbedre din generelle tilgang til udskrivning & scanning, udvikle interne print politikker, der reducerer spild og kontrollere fremtidige udskrifter for dine brugere.

  *Kilde; Gartner 2013 “Active Print Management Initiatives Can Cut Your Office Print Costs by 10% to 30%"