Kontakt os

Optimerede softwareløsninger

Uanset om du driver en lille arbejdsgruppe, en travl afdeling eller et sofistikeret printerrum, er Sharp multifunktionsprintere (MFP’er) altid et godt valg til udskrivning, kopiering og scanning. Men vidste du, at de kan endnu mere, når de anvendes sammen med vores udvalg af optimerede softwareløsninger?

Med softwareløsninger til at forbedre alle trin i dokumentstyring herunder dokumentkontrol, processtyring, sikker dokumentopbevaring, dokumentscanning, og mere, så har vi alt, du behøver for at forbedre produktiviteten og holde styr på omkostningerne.

 • Udskriftshåndtering

  Vores optimerede udskrivningsløsninger tilbyder dig en nem måde at kontrollere din printerflåde og mindske omkostningerne. Software til Udskriftshåndtering giver dig mulighed for at se, præcist hvor meget dine printere bliver brugt, af hvem og hvornår. Som eksempel kan du styre, adgangsrettighederne for alle printere i netværket. Det tilbyder også at give dig de oplysninger, du har behøver for at sikre, at de rigtige printere står de rigtige steder for at opnå optimal effektivitet.

 • Dokumentfangst

  Vores optimerede scanningsløsninger bringer hurtighed og effektivitet til dokumentfangst. Scanning, indeksering, arkivering, fordeling, genfinding: alle disse tidskrævende opgaver kan udføres enten automatisk, når du scanner, eller på få sekunder ved at trykke ikonerne på MFP’ens berøringsskærmbaserede kontrolpanel. Dokumentfangst har aldrig været nemmere.

 • Mobile applikationer

  Vi er alle afhængige af telefoner og tablets til at holde kontakt og tilgå oplysninger. Vores optimerede mobile løsninger giver dig mulighed for fuldt ud at integrere mobile enheder af alle slags med dit netværk. De giver også folk en nem måde at udskrive oplysninger fra deres telefoner, tablets og bærbare PC’er. Vores mobile applikationer hjælper dem med sikkert at scanne og dele dokumenter, når de ikke er på kontoret.

 • Dokumenthåndtering og Dokumentarbejdsgang

  Vores optimerede arbejdsgangsløsninger hjælper alle i teamet med at forbedre effektiviteten ved at strømline gentagne opgaver. Nu kan du scanne dokumenter og sende dem direkte til den person, program eller funktion i virksomheden, som har brug for dem.

  I skyen eller på egne servere gør Sharp’s dokumenthåndteringssoftware virksomhedskritiske oplysninger tilgængelige for autoriserede medarbejdere når som helst, hvor som helst fra næsten en hvilken som helst enhed, herunder telefoner og tablets.

 • Enhedshåndtering

  Printere, kopimaskiner og multifunktionsprintere kræver vedvarende opmærksomhed - selv om det bare drejer sig om at holde dem forsynet med toner og papir. Uanset om du har få printere eller i hundredvis, så gør Sharp’s optimerede håndteringsløsninger og enhedshåndtering software livet lettere for dig. afbrydelser minimeres, nedetid reduceres og produktiviteten opretholdes af alle arbejdsgrupper.

 • Prepress og Jobhåndteringssoftware til Produktionsklasseprintere

  Til produktions miljøer, tilbyder vi optimerede Prepress og Jobhåndteringsløsninger. En intuitiv træk og slip grænseflade giver dig enkel kontrol med alle job og lader dig vælge en udskrivningsenhed, prioritere opgaver, afbalancere arbejdsbyrder og meget mere.

  En lethåndterlig preview-funktion lader dig tjekke opgaver, før du påbegynder udskrivningen. Du kan dele store opgaver mellem enheder for at doble eller tredoble den effektive udskrivningshastighed. Du kan også anvende elektroniske ordresedler for at fremskynde og forenkle arbejdsgangen.