Kontakt os

Om Sharp

Sharp Corporation har siden grundlæggelsen i 1912 løbende frembragt originale produkter i mange produktkategorier , lige fra ”Ever-Sharp” mekaniske blyanter, hvorfra virksomhedens navn stammer, til kommercialiseringen af de første japansk fremstillede radioer og fjernsyn, verdens første LCD-elektroniske regnemaskiner, masseproduktion af solceller og udviklingen og indførelsen af AQUOS LCD TV.

Vor virksomhed leverer nu et væld af markedets førende B2B-produkter, herunder vores prisbelønnede dokumentløsninger, som tilbyder en komplet pakke multifunktionsprintere og løsninger. Ultramoderne visuelle løsninger med digital skiltning og interaktive whiteboards, og ECR/EPoS-systemer til adskillige, vertikale markeder og anvendelser.

Ved at følge vores trosbekendelse "oprigtighed og kreativitet” og være fornyer af produkter og tjenester stræber Sharp mod at blive et enestående firma, som skaber det 21. århundredes livsstil ved at føre vores kunder og partnere ud over de enkelte produkter og deres egenskaber. Vi vil inspirere til nye idéer fra teknologi og er derfor fast besluttet på at ansætte en gruppe, der matcher vores ambitioner og ekspertise.

Sharp er fast besluttet på at forbedre menneskers liv gennem anvendelse af avanceret teknologi og et engagement i innovation, kvalitet, værdi og design. Vi inviterer dig til at finde ud af mere om os, den værdi, vi lægger i vores fortsatte engagement i stærkforretningsetik, og de mange priser vores innovative produkter har vundet.

Firmaprofil

Hos Sharp Electronics - en virksomhed, som er kendt verden over for sin unikke, elektroniske produkter og løsninger, består vores udfordring i at skabe balance mellem arbejde og fritid med produkter, der kan gavne menneskers liv på arbejde, derhjemme og allevegne midt imellem. Sharps forretningsprodukter kan øge produktiviteten og reducere omkostningerne, mens Sharps forbrugerelektronik kan forbedre din nydelse, øge din komfort og åbne nye perspektiver.

Sharps produkter er designet til at hjælpe enkeltpersoner, familier og virksomhedsgrupper med at tilslutte sig problemfrit, kommunikere tydeligt og slippe kreativiteten løs som aldrig før. Sharp er fast besluttet på at forbedre menneskers liv gennem anvendelse af avanceret teknologi og et engagement i innovation, kvalitet, værdi og design.

Vores ledetråd er "ærlighed og kreativitet” sammen med det klare mål at forbedre kvaliteten af menneskers liv gennem ultramoderne teknologi. Resultaterne er ikke kun unikke, innovative produkter - tro mod vores motto: "Vi fremstiller produkter, som andre gerne vil efterligne.” - vi skal også skabe ny livsstil i det 21. århundrede.

Europæisk infrastruktur:

Forretningsenheder:
3 forretningsenheder beliggende i de større byer:
London: Sharp Information Systems Europe and European Headquarters
Hamborg: Sharp Energy Solutions Europe

Salgskontorer:
17 salgskontorer placeret i hele Europa

Produktion / F&U:
4 anlæg placeret i hele Europa

Idégrundlag og tro

Idégrundlag
Vi søger ikke kun for at udvide vores omsætning.
Vi er snarere fuldt besluttet på at bruge vores unikke, innovative teknologi, som kan bidrage til kulturen, gavn og velfærden for mennesker i hele verden.
Det er vores selskabs hensigt at vokse side om side med vores medarbejdere, opmuntre og hjælpe dem med at nå deres fulde potentiale og forbedre deres levestandard.
Vores fremtidige velstand er direkte forbundet med vore kunders, forhandleres og aktionærers velstand, ja, hele Sharp-familien.

Tro

Sharp Corporation bygger på to primære ideer:

"Oprigtighed og kreativitet"

Ved at forpligte os til disse idealer kan vi opnå ægte tilfredshed i vores arbejde og samtidigt levere et meningsfyldt bidrag til samfundet.

Oprigtighed er en dyd, der er fundamental for menneskeheden
... Vær altid oprigtig.

Kreativitet fremmer udvikling
... forbliv konstant opmærksom på nødvendigheden af fornyelse og forbedring.

Harmoni frembringer styrke
... hav tiltro til hinanden, og arbejd sammen.

Høflighed er en dyd
... vær altid høflig og respektfuld.

Mod er grundlaget for et udbytterigt liv
... tag imod enhver udfordring med en positiv holdning.

Vores manifest

Lige fra starten har Sharp været drevet af originalitet. Det begyndte med vores grundlægger, Tokuji Hayakawa, og hans ånd af oprigtighed og kreativitet. Det er den kraft, der stadig driver os i dag.

Alt, hvad vi gør, handler om at gøre nye løsninger levende og skabe en ny måde at leve på, tænke på og være til på.

Vores mission er at skabe teknologier, der forbedrer livsstil og støtter individuelle udtryk. Vi skaber inspirerende og innovative løsninger, som hjælper dig med at være dig selv.

Sharp: lige så enestående som du

Hos Sharp er vi der for vores kunder.

Alt, vi skaber, er designet med dig i tankerne, dine behov, dine drømme, dine ønsker. Hvad enten det er til boligen eller virksomheden, så kan vi levere de løsninger, du leder efter.

Vores udgangspunkt er, ”hvordan vil vores produkter og løsninger vil gavne folks livsstil og arbejdsform”. Det er ikke teknologien, der driver os. Det er, hvordan teknologien gør livet bedre for dig og for andre.

Så længe mennesker har håb, visioner og ideer, vil Sharp være til stede for at skabe de produkter og serviceydelser, der gør dem til virkelighed.

Der er kun et Sharp.
Der er kun én dig.
‘Be Original.’

Karrierer

Vi har en bred vifte af spændende roller, som du kan brillere i, hvad enten det er som en del af vore support-teams, eller i en mere specialist- eller ledelsesrolle.  Hvis du har ambitioner og ønsker at være en del af vores lyse fremtid, vil vi gerne høre fra dig.

Sharp er forpligtet til at fremme retfærdighed og udrydde diskrimination i forbindelse med ansættelse og udvælgelse.
Vi vil sikre, at ingen jobansøger fåren mindre gunstig behandling enten direkte eller indirekte på grund af alder, race, handicap, køn, ægteskabelig status, religion, tro eller seksuel orientering.

Pressecenter

Sharps Pressecenter kan give dig de seneste produkt- og erhvervsnyheder fra Sharp Europa. Klik på Pressemeddelelser for at komme direkte til vores seneste annonceringer.

Hvis du er journalist og har et spørgsmål om Sharp, kan du sende en e-mail til Sharps europæiske PR-chef.​

Lokal kontakt adresse

Sharp Business Systems Danmark A/S

Marielundvej 46C
2730 Herlev

Telefon +4570230310 

 

Ørstedsvej 8
8660 Silkeborg

Telefon +4587430440

 

Sharp Worldwide